• Haberler
  • Genel
  • “Yeni Türkiye’yi birlikte kuracağız” – Kocatepe Gazetesi

“Yeni Türkiye’yi birlikte kuracağız” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, “Yeni Türkiye’yi birlikte kuracağız” dedi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı ve DSİ eski Genel Müdürü Akif Özkaldı, Çay ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve açılışlarda bulundu. Çay ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Özkaldı, 'Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz' diyerek vatandaşlardan destek istedi. Canlı hayvan pazarının gezilmesinin ardından muhtarlarla toplantı da bir [&hellip]

"Yeni Türkiye'yi birlikte kuracağız"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, “Yeni Türkiye’yi birlikte kuracağız” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı ve DSİ eski Genel Müdürü Akif Özkaldı, Çay ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve açılışlarda bulundu. Çay ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Özkaldı, “Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” diyerek vatandaşlardan destek istedi. Canlı hayvan pazarının gezilmesinin ardından muhtarlarla toplantı da bir araya gelen Milletvekili adayı Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdürlüğü görevi boyunca yaptığı çalışmalardan bahsetti. Özkaldı’ya muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Çay Barajı başta olmak üzere birçok yatırım ve hizmet yaptıklarını hatırlatan Özkaldı, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; “DSİ Genel Müdürlüğü bu güne kadar Eber Deresinek de Çayda, Karamık da yer altı su hizmetleri yaptık. Sayın Bakanımızla birlikte son 12 yılda birlikte çalıştık.Çok ciddi yatırımlar yaptı. Afyon’a toplam 1 Milyar TL yatırım yaptık.Bunun yaklaşık 50 Milyon TL’yi Çay’a geldi.Siyasetçi olarak neler yapabiliriz. Bunun gayretindeolacağız ve elimizden geleni yapacağız. Benim için diğer iller, ilçeler neyse Çay da benim için o kadar çok önemli değeri vardır. Burada bir araya gelmenin maksadı kendimizi tanıtmak sizlere hizmet sunmak sizlerin sıkıntılarını dinlemektir.” Özkaldı konuşmasının ardından muhtarların taleplerini dinledi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Merkeze bağlı belde ve köylere yönelik ziyaretlerini sürdürdüler. Ziyaretlerde konuşan Milletvekili adayı Beder, “13 yıldır Yapılan Yatırımlarla Afyonkarahisar’da Destan Yazdık. Bu yatırımların devam edebilmesi için Afyon’da Başbakanımızın elini güçlendirmemiz lazım” dedi.
Merkeze bağlı Susuz, Beyyazı beldeleri ile Akçin Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayları Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi. Ziyaret ettikleri belde, köy ve mahallelerde coşkuyla karşılanan Milletvekili adayları, vatandaşların istek ve önerilerini dinlediler. Ziyaretlerde konuşan Milletvekili adayı Sıvacı, 3 dönemdir AK Parti hükümetlerinin önemli yatırımlar yaptığına değindi. Sıvacı, “Önümüzde çok önemli ve AK Parti için dönemeç olan bir seçim yaşanacak. 13 yıldır AK Parti iktidarında yapılanlar ortada. 3 dönemdir biz ülkemize hizmet ediyoruz. Türkiye önemli bir sınavdan geçiyor. AK Parti Hükümetinin yeni dönemde en büyük icraatı Başkanlık sistemi ve demokratik yeni bir anayasa yapmak olacaktır. Yeni anayasa ile insanımız daha mutlu ve refah yaşayacak. Türkiye’de ve Afyonkarahisar’da birlik beraberlik içerisinde 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin ilerlemesi için çalışmalarımız devam edecek. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. Milletvekili adayı Özkaya, “Çiftçimize ve besicimize destekler verdik. Bundan sonrada destekler artarak devam edecek” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor.
Milletvekili Özkaya, beraberindeki partililerle birlikte Kızılören ve Hocalarda vatandaşlarla bira araya geldi. İlk olarak Kızılören ilçesini ziyaret eden Özkaya, İlçe Başkanı Mehmet Yeşilyurt ve yönetimiyle sohbet etti. İlçe Başkanı Yeşilyurt’tan çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, ilçe merkezindeki kıraathaneleri ve esnafları dolaşarak vatandaşlarla fikir alış verişinde bulundu. Milletvekili adayı Özkaya’ya Kızılören ilçe halkı yoğun ilgi göstererek, 7 Haziran seçimlerinde tam destek vereceklerini dile getirdiler. Kızılören ilçesinde Ekinova ve Gülyazı köylerini ziyaret eden Özkaya, köylülerin taleplerini dinledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme