• Haberler
  • Genel
  • “Yeni Türkiye kavramını reddediyorum” – Kocatepe Gazetesi

“Yeni Türkiye kavramını reddediyorum” – Kocatepe Gazetesi

Avukat Hatice Gök, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı’nı basın toplantısıyla açıkladı. Gök, “Yeni Türkiye kavramını reddediyorum” dedi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2011’de yaptığı önseçimde Ahmet Toptaş’tan sonra ikinci sırada yer alan Hatice Gök, 2015 seçimlerinde de milletvekili aday adayı oldu. CHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Gök, 󈫼 Mart 1921. Türkiye Büyük Millet Meclisi, [&hellip]

"Yeni Türkiye kavramını reddediyorum"

Avukat Hatice Gök, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı’nı
basın toplantısıyla açıkladı. Gök, “Yeni Türkiye kavramını reddediyorum” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2011’de yaptığı önseçimde Ahmet Toptaş’tan sonra ikinci sırada yer alan Hatice Gök, 2015 seçimlerinde de milletvekili aday adayı oldu. CHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Gök, “12 Mart 1921. Türkiye Büyük Millet Meclisi, İstiklal Marşımız’ı kabul etti. İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy, ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ demiştir. Bu anlamda Yeni Türkiye kavramını reddediyorum. Bizim ülkemiz tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devletidir” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Seçim sürecinde birlik ve beraberlik temenni eden Gök, “İçinde bulunduğumuz bu önseçim ve genel seçim sürecinde birlikteliğimizin sağlamlaşarak daha da güçleneceğine inanıyorum. Kim daha iyi düşünüyorsa, kim daha iyi biliyorsa, kim daha ileriyi görüyorsa o kazanır. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarıma ilimizden tüm partilerin milletvekili aday adaylarına buradan başarı ve şans diliyorum” ifadelerini kullandı.
VEKALET
GÖREVİNE ADAYIZ
Gök, şöyle devam etti:
“Bu aşamada aday adayı olarak geçen dönemde yürüttüğümüz çalışmaları bu dönemde de yürüteceğiz. Halkın ekonomisinin de devletin ekonomisi kadar güçlü olduğu bir ülke istiyor muyuz? Önce insan ve vatandaş olarak geleceğimize güvenle bakabiliyor muyuz? Biz bu soruların cevabı için vekalet görevine aday adayıyız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme