• Haberler
  • Spor
  • 'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'

'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 'Yeni Amatör Futbol Ligi sezonunda centilmenlik ve dostluk kazansın.' dedi.

'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'

Afyonkarahisar’da 2024-2025 Amatör Futbol Ligi törenle açıldı.

Afyonkarahisar’da 2024-2025 futbol sezonunun amatör lig açılışı gerçekleştirildi. Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende, amatör sporların önemine vurgu yapılarak yeni sezonun centilmence ve Fair Play ruhuna uygun şekilde geçmesi temenni edildi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun da katıldığı etkinlikte, sporcular, antrenörler, kulüp yöneticileri ve sporseverler bir araya geldi.

'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'

“SPORDA BAŞARININ YOLU SAYGIDAN GEÇER”
Amatör Futbol Ligi açılış töreninde konuşma yapan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, amatör sporların bir şehirde spor kültürünün yaygınlaştırılmasında çok önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Fair Play ve centilmenlik ilkelerine dikkat çeken Kasapoğlu, “Amatör sporların temelinde sporun birleştirici gücü ve centilmenlik yer alır. Sakatlıkların yaşanmadığı, sporun dostluk ve kardeşlik çerçevesinde yapıldığı bir sezon diliyoruz. Sporda başarının yolu saygıdan geçer. 2024-2025 sezonunun da aynı anlayışla başlamasını ümit ediyoruz.” dedi.

'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'
“AMATÖR SPORLAR TOPLUMUN DEĞERİDİR”
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, amatör sporların toplum sağlığı, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Amatör liglerde yetişen sporcuların profesyonel dünyaya adım attıklarında sadece sporcu değil, aynı zamanda ahlaki değerleri de taşıyan bireyler olması gerektiğini dile getiren Kasapoğlu, “Amatör sporlar, gençlerimiz için bir eğitim alanı. Burada kazandıkları disiplin, centilmenlik ve takım ruhu, onları hem spor hayatlarında hem de kişisel yaşamlarında başarılı kılacak” diye konuştu.

'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'

“GENÇ YETENEKLERİ KEŞFEDECEĞİZ”
Müdür Kasapoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Afyonkarahisar’da amatör futbol liglerinin başlamasıyla birlikte, farklı yaş kategorilerinden çok sayıda sporcu sahaya çıkması bizleri memnun etti. Amatör kulüplerin ihtiyaçlarına yönelik destekler devam edecek  ve genç yetenekleri keşfetmeye yönelik projeler geliştiriyoruz. Afyonkarahisar’ın sporcu potansiyeli yüksek. Amatör Kulüplerin bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.”

'Yeni Sezonda Centilmenlik ve Dostluk Kazansın'

Bakmadan Geçme