Yeni neslin psikolojik sorunları konuşuldu

AFSÜ'de paydaş il müdürlükleri iş birliğinde 'Gençlik ve Ruh Sağlığı' toplantısı düzenlendi   Toplantı AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirildi. Toplantının moderatörlüğünü İl Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Numan Harputlugil yaptı. AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim Şamil Köroğlu'nun üniversiteyi tanıtımıyla başlayan etkinlikte Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Anabilim Dalından [&hellip]

AFSÜ’de paydaş il müdürlükleri iş birliğinde “Gençlik ve Ruh Sağlığı” toplantısı düzenlendi

Toplantı AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirildi. Toplantının moderatörlüğünü İl Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Numan Harputlugil yaptı.
AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim Şamil Köroğlu’nun üniversiteyi tanıtımıyla başlayan etkinlikte Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Hacer Gizem Gerçek ve Dr. Öğretim Üyesi Yekta Özkan, yeni neslin ruh sağlığı sorunları hakkında açıklamalarda bulundu. Rehber Veysel Kozan’ın Afyonkarahisar’ın doğal ve tarihi güzellikleri ile Kültür ve Turizm Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verdiği etkinlikte, Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Kaan Baltaş, Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Spor Psikoloğu Melike Vardar, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Rasime Demir Başhan’da kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler vererek, gençlere yönelik hizmetlerini anlattı. Etkinlik soru-cevap bölümü, konuşmacılara teşekkür belgesi verilmesi ve anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme