• Haberler
  • Genel
  • Yeni Müdür’den önemli mesajlar – Kocatepe Gazetesi

Yeni Müdür’den önemli mesajlar – Kocatepe Gazetesi

Yeni Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Toplam 35 müdürü değiştirdik. Polis yerinde oturmayacak. Vatandaşın içinde olacak. Yanlış yapanın boynunu koparırım. Şehiriçi trafiğe de el atacağız. Motosikletli polisleri yeniden aktif hale getirerek işe başlıyoruz” dedi Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan İbrahim Özel “Yanlış yapan polisin boynunu koparırım. Oturan personel istemiyorum” dedi.Afyonkarahisar’daki basın mensupları ile tanışma toplantısı [&hellip]

Yeni Müdür'den önemli mesajlar

Yeni Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Toplam 35 müdürü değiştirdik. Polis yerinde oturmayacak. Vatandaşın içinde olacak. Yanlış yapanın boynunu koparırım. Şehiriçi trafiğe de el atacağız. Motosikletli polisleri yeniden aktif hale getirerek işe başlıyoruz” dedi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan İbrahim Özel “Yanlış yapan polisin boynunu koparırım. Oturan personel istemiyorum” dedi.
Afyonkarahisar’daki basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenleyen Emniyet Müdürü İbrahim Özel kendisi ve çalışma prensipleri hakkında gazetecileri bilgilendirdi.
HIRSIZLIKLARI ÖNLEYECEĞİZ,
POLİS YERİNDE DURMAYACAK
Aslen Ankaralı olup, 15 yaşından itibaren Türk Polis teşkilatının içerisinde olduğunu belirten Müdür İbrahim Özel, ilk kez emniyet müdürlüğü yapacağı Afyonkarahisar’da önemli hizmetler yapma azminde olduğunu dile getirdi. Afyonkarahisar ilini beklentilerinin üzerinde bulduğunu belirten Müdür İbrahim Özel, “Genel itibariyle son zamanlarda asayişi sakin, ancak kavşak noktada olması nedeniyle hırsızlık olaylarının biraz fazla yaşandığı bir ilimiz Afyonkarahisar. Ben uzun yıllar değişik illerde Asayiş Şube Müdürü olarak görev yaptım. Bu konuda kendimi tecrübeli olarak adlandırabilirim. Hırsızlık olaylarında önemli çalışmalar yapacağımızı söyleyebilirim” dedi.
İnsanın olduğu her yerde olay yaşanabileceğine dikkat çeken Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Teşkilatımızdaki arkadaşlarımızı daha çok çalıştırarak, yaşanan sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. Müdürlerimiz, amirlerimiz, polis mensuplarımız yerinde durmayacaklar. Vatandaşın içinde olacaklar. Bürosunda oturan polis bize göre değil” diye konuştu.
HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ,
TOPLAM 35 MÜDÜR DEĞİŞTİ
Kendisinin de korumalar eşliğinde, şoförleri peşinde gezmeyi sevmeyen bir yapıda olduğunun altını çizen Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Göreve geldiğimizden itibaren Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 28 şube müdürümüz ve 7 emniyet müdür yardımcımızla ilgili değişikliğe gittik. Teşkilatımızı düzene sokmak için çalışıyoruz. Polis tüm hatlarıyla sokakta olacak. Ara personel konusunda sıkıntılarımız var. Keşke 50 tane daha komiser ya da komiser yardımcımız olabilseydi. O zaman vatandaşla diyalog daha iyi ve etkili olabilirdi. Ama biz bu eksiklikleri hizmete yansıtmadan, vatandaşın taleplerini yerine getirmeye, huzur ve asayişi korumaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
YANLIŞ YAPANIN BOYNUNU KOPARIRIM
Kendisinin Mersin, Karaman, Kırklareli ve Şanlıurfa gibi illerde yıllarca görev yaptığını belirterek, bu illerde uzun süreler kaldığını anlatan Emniyet Müdürü İbrahim Özel kendisinin yanlış işlere kesinlikle müsamaha göstermeyeceğini vurguladı. “İki evladım var, birisi bankacı, birisi sağlıkçı. Çoluk-çocukla ilgili sıkıntılarımızı aştık yaşımız itibariyle. 1984’den bu yana çalışıyorum. Bugüne kadar bir evim vardı. Şimdi miras yoluyla bir evim daha oldu şükür. Arabam dahi yoktur. Mesleğimin gerekleri haricinde hiç bir çekincem yok. O nedenle yamuk işlere girenin boynunu koparırım. Kesinlikle yanlışa müsaade etmem” dedi.
MOTOSİKLETLİ POLİSLER
TRAFİKTE AKTİF OLACAK
Şehir içi trafikle ilgili de il yöneticileri ile irtibata geçerek çözümler üretmeye çalışacaklarını dile getiren Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Bu konuda da önemli katkılarımız olacağına inanıyorum. Örneğin ilk iş olarak 3-4 yıldır atıl vaziyette bekleyen motosikletlerimizi hizmete sokacağız. Hepsini bakıma aldık. Şehir içi trafikte motosikletli polisler çok etkilidir. Gürültü makinası olan, uygunsuz motosikletlerle mücadelede bu ekiplerimizden yararlanacağız, onların peşine motosikletli polislerimizi takacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme