Yeni Müdür Göreve Başladı
Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne İçişleri Bakanlığı tarafından atanan Ali Altındal, 7 Nisan 2025 tarihi itibarıyla görevine başladı.
AFAD teşkilatında uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Altındal, 7 Nisan 2025 tarihi itibarıyla görevine başladı. Altındal Malatya’da görev yaptığı dönemde önemli çalışmalara imza attı. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sahada yürüttüğü koordinasyon faaliyetleri ve afet yönetimi süreçlerindeki etkin rolü ile dikkatleri üzerine çekti.
Yeni görev yeri olan Afyonkarahisar’da AFAD’ın il düzeyindeki tüm çalışmalarını koordine edecek olan Altındal, afetlere hazırlık, müdahale ve iyileştirme süreçlerini yerel düzeyde yönetecek. Afet risklerinin azaltılması ve toplumsal farkındalığın artırılması hedefiyle çalışmalarına başlayacak olan Altındal, bölgedeki kurumlar arası iş birliğini güçlendirmeyi de amaçlıyor.