• Haberler
  • Genel
  • Yeni memurlar eğitimlerini tamamladılar – Kocatepe Gazetesi

Yeni memurlar eğitimlerini tamamladılar – Kocatepe Gazetesi

Kamu personel seçme sınavında başarılı olup Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan ve göreve yeni başlayan memurlar, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Eğitim Salonunda “Aday Memur Temel Eğitim”i aldılar Eğitimini başarıyla tamamlayan 2 mühendis, 2 programcı, 19 bilgisayar işletmeni ve 2 V.H.K.İ. olmak üzere toplam 25 memur, Vali Yardımcısı Azmi Yeşil'den katılım belgelerini aldılar.Memuriyet hayatına yeni başlayan [&hellip]

Yeni memurlar eğitimlerini tamamladılar

Kamu personel seçme sınavında başarılı olup Afyonkarahisar Valiliği’ne atanan ve göreve yeni başlayan memurlar, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Eğitim Salonunda “Aday Memur Temel Eğitim”i aldılar

Eğitimini başarıyla tamamlayan 2 mühendis, 2 programcı, 19 bilgisayar işletmeni ve 2 V.H.K.İ. olmak üzere toplam 25 memur, Vali Yardımcısı Azmi Yeşil’den katılım belgelerini aldılar.
Memuriyet hayatına yeni başlayan kursiyerlere tavsiyelerde bulunan Vali Yardımcısı Azmi Yeşil; “Burada verilen eğitim boyunca zaman zaman sizlerle beraber olduk, memuriyetin getirdiği görev ve sorumluluklar hakkında bazı bilgiler vererek, göre-vim sürece edindiğim tecrübelerimi paylaştım. İnşallah sizlere faydalı olmuşuzdur. Fakat burada verilen eğitimler ve aktarılan tecrübeler sizler için anahtar hükmündedir. Yani önünüze çıkan kapıları bu anahtarlarla açacaksınız. Burada almış olduğunuz eğitimi elinizde tutacak ve hayatınıza tatbik edecek yine sizlersiniz. Bu anlamda işlerinizle alakalı aldığınız ve alacağınız her türlü bilgi, sizler için önemli olmalıdır. Böylece işlerinizde başarılı olursunuz. Başarının sırrı kendini geliştirmek ve çok kitap okumaktan geçiyor. Gelişen ve değişen çağa ayak uydurmak ve en azından günde bir sayfa da olsa kitap okumak sizlere çok şey kazandıracaktır.” diye konuştu.
Çalışma hayatlarında karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri hakkında bilgiler veren Azmi Yeşil, yeni göreve başlayan memurlara çalışma hayatı boyunca başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme