• Haberler
  • Genel
  • Yeni mahallelerde parke çalışmaları başladı

Yeni mahallelerde parke çalışmaları başladı

Afyonkarahisar Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan mahallelerde parke taşı çalışmalarına devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2013 yılı Aralık ayında Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan 10 mahallede çalışmaların sürdüğü bildirildi.Belediye tarafından mahallelere ilk etapta eğitim, spor, teknoloji ve sosyal alanda bazı hizmetler götürüldüğü belirtilen açıklamada, mahallelerin yol [&hellip]

Yeni mahallelerde parke çalışmaları başladı

Afyonkarahisar Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan mahallelerde parke taşı çalışmalarına devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2013 yılı Aralık ayında Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan 10 mahallede çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Belediye tarafından mahallelere ilk etapta eğitim, spor, teknoloji ve sosyal alanda bazı hizmetler götürüldüğü belirtilen açıklamada, mahallelerin yol ve kaldırım sorunlarının da çözülmeye başlandığı ifade edildi.
KURBAN BAYRAMI
ÖNCESİ TAMAMLANACAK
İlk olarak, geçen ay Ataköy Mahallesi’nde yol düzenleme çalışması yapan Afyonkarahisar Belediyesi’nin, bu mahallenin kullanışsız olan tüm yollarına parke taşı döşediği ifade edilen açıklamada, yol düzenleme çalışmalarına Sadıkbey, Çakır ve Demirçevre mahallelerinin de dahil edildiği ve üç mahallede aynı anda parke çalışmalarına başladığı belirtildi.
Kurban Bayramı öncesi tamamlanması planlanan çalışmalarda, üç mahalleye toplam 70 bin metrekare kilitli parke döşemesi yapılacağı ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme