Yeni Lezzet Durağı: Farina Restoran

NG Afyon Genel Müdürü Cenker Yılmaz, Farina Restoran’da dün basın mensupları ile bir araya geldi. Yılmaz, basın mensuplarına NG Afyon’da yapılan yenilikler ve çalışmalar ile ilgili geniş çaplı bilgiler aktardı.NG Afyon Genel Müdürü Cenker Yılmaz, Farina Restoran’da yapılan konsept değişikliği ile ilgili olarak dün basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya NG Afyon Yiyecek [&hellip]

NG Afyon Genel Müdürü Cenker Yılmaz, Farina Restoran’da dün basın mensupları ile bir araya geldi. Yılmaz, basın mensuplarına NG Afyon’da yapılan yenilikler ve çalışmalar ile ilgili geniş çaplı bilgiler aktardı.
NG Afyon Genel Müdürü Cenker Yılmaz, Farina Restoran’da yapılan konsept değişikliği ile ilgili olarak dün basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya NG Afyon Yiyecek İçecek Müdürü Hakan Keçik, Güvenlik Müdürü Sezai Tutmaz ve Şef Hüseyin Alkın da iştirak ederek NF Afyon ile ilgili geniş bilgilendirmelerde bulundular.
NG Sapanca’nın çok sevilen et, kebap restoranı Farina’nın artık NG Afyon’da olduğunu belirten Cenker Yılmaz; “Sapanca’da herkes tarafından bilinen ve sevilen lezzetler artık otelimizde de müşterilerimizin damak beğenisine sunulmaya başladı. Mevcut menülerimize yeni lezzetleri de kattık. Sapanca’da konuklarını birbirinden lezzetli tatlarıyla ağırlayan Farina restoran, deneyimli ekibi ve usta şeflerinin ellerinden çıkan tadına doyulmaz lezzetleriyle NG Afyon’da da açıldı. Davet ve ziyafetler için Afyonlular’ın tercihi olacak restoran, şef Hüseyin Alkın ve ekibinin hazırladığı zengin yerel tatlar büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz. Restoranın özgün tatları arasında “Halva” adlı spesiyal ve Farina Kebap lezzet sevenlerin favorisi olacağına inanıyoruz” dedi.  


Turizm sektörü ve otel ile ilgili bilgiler de veren Yılmaz; “Hızlı trenin Afyon turizminin potansiyelini yükselteceğine inanıyorum. Düzenlenen festivaller Afyon’un marka algısını daha da yukarı çıkaracaktır. Kaliteli misafiri, kaliteli segmenti çekmek için böyle bir ortam oluşturuyoruz. Evlilik tekliflerinin bile birçoğu otelimizde gerçekleşiyor. Yaş günleri ve canlı müzik müşterilerimizden büyük ilgi görüyor. Dış bahçemizle beraber daha da fazla müşteriye hitap etmek istiyoruz” dedi. Yılmaz, Farina’nın klasik Türk mutfağı lezzetleri ile NG’ye özel lezzetleri de bir araya getirmeyi amaçladığını kaydetti.
Şef Hüseyin Alkın, müşterilerden sürekli kebap çeşitleri, pide çeşitleri gibi talepler aldıklarını söyledi. Bu talepleri yönetime ilettiklerini söyleyen Alkın; “Yaşadığımız talepleri yönetime ilettik. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bu şekilde bir değişiklik yapıldı.” dedi.


177 BİN MİSAFİR KONAKLADI
Uçak saatlerinin sektöre hitap etmediğini belirten Yılmaz; “Uçak saatleri maalesef turizme uygun saatler değil. İş adamlarına yönelik saatler. Bize hitap etmiyor. Sağlıklı yaşam için düzenlenen kamplarla otelimize gelen müşterilerimiz var. 2016 yılında otelimizde 177 bin misafir konakladı. Her şey dahil çalışmıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz istedikleri gibi değerlendirebiliyorlar. Yani o gün merkeze gitmek isteyen müşterimiz burada esnafa kazanç oluyor. Canı sucuk isteyen gidiyor koli koli sucuk alabiliyor. Termalin her yaş gurubuna hitap ettiğini öne çıkarmaya çalışıyoruz. Öyle belli bir yaştan sonra sağlık için gelinmesi gereken bir yer değil. Biz tanıtımlarımızda bile önce Afyon’u anlatıyoruz. Otele gelen insanlar konaklamanın yanı sıra gezebilecekleri mekanları da merak ediyorlar. Afyon’u en iyi şekilde tanıtalım ki potansiyelde böylelikle artsın. Uşak’ta yapılan bir cam teras var. Buraya 300 bin misafir gelmiş. Bu tip farklı yerler ilin turizmine büyük artılar sunuyor” dedi.
AFYON İÇİN
“KURUMSAL” ÇALIŞAN TESİS NG AFYON
Klasik Müzik Festivali için otelde bulunan Hüseyin Başkadem de düzenlenen toplantıya iştirak ederken, Frig Vadisi’nin özel bir özelliği olduğuna değindi. Başkadem; “İstanbul’da Cenker Bey’in de yer aldığı toplantılar yaptık. Herkesçe bilinen Frig Vadisi’nin özel bir özelliği var. Kral yolu diye bilinen yol 15 milyon yıllık bir yol. Bunu birçok ülke kabul ediyor ve dünya dışı canlıların yaptığına inanılıyor. Bu yönde bilimsel çalışmalar yapılıyor. Bu tamamen bir sosyal sorumluluk meselesi. NG Otel Afyon’un tanıtımı ile ilgili önemli işler yapmaya çalışıyor. Kurumsal bir nitelikte Afyonkarahisar’ın tanıtımı adına çalışma yapan tek kurum olarak NG’yi görüyorum. Maalesef görevi bu iş olan bir çok kurumun işini de NG Afyon üstlenmiş durumda” dedi.
NG AFYON’DAN ÇİÇEK VE
YEŞİL DOKU ATAĞI
NG Afyon Güvenlik Müdürü Sezai Tutmaz, otel çevresi ve bahçe ile ilgili birçok çalışma yaptıklarını söyledi. 2016 yılında otel bahçesine 650 adet ağaç diktiklerini söyleyen Tutmaz; “Yürüyüş yoluna leylandi cinsi ağaçlar diktik. Yoldan geçen araçlarla görüşü kapatarak müşterilerimizin daha da rahat etmesini sağlayacağız. Bu yıl 750 adet ağaç dikimine başladık ve yarısı tamamlandı. Bir orman oluşturmaya çalışıyoruz. Bahçemize diktiğimiz çiçekleri dışarıdan almıyoruz. Kendi seramızda yetiştiriyoruz. Bahçemizdeki toprakta bulunmayan besinleri de ilave ederek bitkilerin daha sağlıklı gelişmesini sağlıyoruz. Bölgemizde bulunmayan istisnai bitkileri de saksıları ile dikerek güzel bir görüntü oluşturmaya çalışıyoruz. Gerçekte burada yetişmeyen çiçekleri saksıyla yazın gömüyoruz, Eylül ayı geldiğinde seraya alıyoruz. Tüm Afyonkarahisarlıları bu güzel çiçek bahçemizi, seramızı ve bir çok çeşitten oluşan bitki örtümüzü görmek üzere tesislerimize davet ediyoruz” dedi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme