Yeni laboratuvar binası hizmete giriyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri Laboratuvarlar binasının yeni Akademik Yıl’da hizmete gireceği belirtildi Afyon Kocatepe Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısı Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Ali Çetinkaya Yerleşkesi'nde (AÇK) bulunan Lezzet Durağı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu, YÖK ile ilgili güncel gelişmeler hakkında AKÜ Yönetimine bilgiler verdi [&hellip]

Yeni laboratuvar binası hizmete giriyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri Laboratuvarlar binasının yeni Akademik Yıl’da hizmete gireceği belirtildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısı Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Ali Çetinkaya Yerleşkesi’nde (AÇK) bulunan Lezzet Durağı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu, YÖK ile ilgili güncel gelişmeler hakkında AKÜ Yönetimine bilgiler verdi ve AKÜ Yönetim Kurulu Üyelerinin sorularını cevapladı.
Solak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri toplantının ardından 2015-2016 akademik yılının derslerinin ilk başladığı gün olan 7 Eylül 2015’e kadar tamamlanan AÇK Yerleşkesi birinci etap çalışmalarını gezdiler. Ziyarette Solak ve beraberindeki heyet AÇK Yerleşkesi’nde eğitim gören öğrencilerin yerleşkeye giriş ve çıkışlarını sorunsuz olarak yapabilmelerine imkan veren iyileştirmeler ile ilgili AKÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan’dan bilgiler aldılar. Heyet daha sonra AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Radyasyon ve Nükleer Tıp bloğu inşaatında incelemelerde bulunarak Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’ne ulaşımı sağlayacak olan 14 metrelik yol hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Solak ve beraberindeki AKÜ Yönetim Kurulu Üyeleri AÇK Yerleşkesi’ndeki incelemelerinin ardından Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi’ne giderek inşaatı ve tefrişatı tamamlanan ve bir süre sonra hizmete açılacak olan AKÜ Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri Laboratuvarlar binasını yerinde inceledi. Yeni laboratuvarlar binasının 2015-2016 akademik yılında öğrencilerin kullanımına açılacağı kaydedildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme