Yeni Kamyon Garajı Konya yoluna yapılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, nakliyeci esnafına 'Afyon Tır ve Kamyon Garajı' ihalesini yapacaklarını müjdeledi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, konunun detayı hakkında gazeteniz Kocatepe'ye bilgi verdi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni 'Afyon Tır ve Kamyon Garajı'nın Konya yolu istikametinde yapılacağını açıkladı. 'YENİ BİR KAMYON GARAJI YAPACAĞIZ' Mehmet Zeybek, seçim propaganda döneminde [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, nakliyeci esnafına “Afyon Tır ve Kamyon Garajı” ihalesini yapacaklarını müjdeledi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, konunun detayı hakkında gazeteniz Kocatepe’ye bilgi verdi

Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni “Afyon Tır ve Kamyon Garajı”nın Konya yolu istikametinde yapılacağını açıkladı.
“YENİ BİR KAMYON GARAJI YAPACAĞIZ”
Mehmet Zeybek, seçim propaganda döneminde esnaf ziyaretleri sırasında kamyoncu esnafıyla yaptıkları görüşmede şoför esnafının yeni bir kamyon garajı talebi olduğunu söyledi. Zeybek şunları kaydetti: “Esnaf ziyaretlerimiz sırasında kamyoncular garajına girdik. Şoför esnafımızın talepleri vardı. İnşallah Afyon’umuza modern sosyal tesislerinin içinde olacağı, 40’ın üzerinde yazıhanesi olan, içerisinde akaryakıt istasyonunun da bulunduğu bir proje için ihaleye çıkacağız. Yeni, modern, şoför esnafımıza yakışır bir Kamyon Garajını Afyon’umuza kazandırmış olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”
“CİDDİ VE AFYON’UN VİZYON PROJESİ”
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Afyonkarahisar Başkanı İbrahim Karataş, konunun detaylarını Kocatepe Gazetesi muhabirine anlattı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Afyonkarahisar milletvekillerine şoför esnafının ihtiyacının giderilmesi için gösterdikleri ilgiye teşekkür eden Karataş şöyle konuştu: “Yeni kamyon garajı çevre yolu üzerinde Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde Konya yolu kavşağına varmadan sol kanatta havaalanı bölgesinde yaklaşık 23 bin 700 metrekare alana yapılacak. Proje kapsamında 425 metkerakelik sosyal tesis binası, tesis içerisinde restaurant, market, mescit, tuvalet alanları ve idari birimler bulunmaktadır. 800 metrekarelik akaryakıt istasyonu içerisinde 6 üniteli akaryakıt pompa alanı, elektrikli şarj istasyon alanı, otogaz ve petrol tanker alanları, yıkama istasyonları market ve tuvalet birimlerinden oluşup gerekli servis imkânları planlanacak. 40 adet ofisin her biri 25 metrekarelik mutfak ve tuvalet imkânına sahip olacak. Ofislerin toplam kapalı alanı bin 125 metrekare olup tüm ofislerin ön cepheleri kamyon garajı yönüne cepheli olacak. 80 tır ve kamyon araçlık yer kapasitesine yer verilecek. Şoför esnafımızdan gelen bu talebi kendilerinin temsilcisi olarak bizler de dile getirdik. Ciddi ve Afyon’un vizyon projesidir. İnşallah çok güzel olacak. Kamyon garajının işletmesinin nasıl olacağı, yeni garaj hizmete alındığında gündeme gelecek bir konudur.”

Bakmadan Geçme