• Haberler
  • Genel
  • “Yeni huzurevimiz yapılmalı, Ankara’da Afyonlular Evi olmalı”

“Yeni huzurevimiz yapılmalı, Ankara’da Afyonlular Evi olmalı”

Seçim çalışmalarını Dinar ve Bolvadin'den sonra şehir merkezinde sürdüren İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı “Ben seçim çalışmalarında her zaman sevgi dilinin barış ortamının oluşması gerektiğini söylüyorum. Siz bunu zaten çoktan başarmışsınız. Yaptıklarınıza hayran oldum. Huzurevi'nin kapanmasına üzüldüm ama yeni bir [&hellip]

Seçim çalışmalarını Dinar ve Bolvadin’den sonra şehir merkezinde sürdüren İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti.

İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı “Ben seçim çalışmalarında her zaman sevgi dilinin barış ortamının oluşması gerektiğini söylüyorum. Siz bunu zaten çoktan başarmışsınız. Yaptıklarınıza hayran oldum. Huzurevi’nin kapanmasına üzüldüm ama yeni bir çalışmada olduğunu duymadım. Kesinlikle Afyonkarahisar’a yeni bir huzurevi ve yaşlı bakım evi yapılması şart. Bu konuda ben elimden geleni yapacağım” dedi.

Mustafa Enis Arabacı, “Ankara’da bir Afyonlular evinin olmaması büyük bir eksiklik. Bir zamanlar vardı ve ben de kalmıştım. Ancak siyasi bazı sebeplerden dolayı orası satılmak zorunda kaldı. Bu kabul edilir bir durum değil. Bu konuda kesinlikle bir şeyler yapılmalı. Ben bireysel olarak gerekli çalışmaları yapıp yeniden Ankara’da bir Afyonlular evi yapılması veya alınması konusunda girişimlerde bulunacağım. Bunu çok önemsiyorum ve ilk defa gündeme getirildi. Özellikle sağlık nedeniyle Ankara’ya giden insanlarımız bu konudan çok şikayetçiler” diye konuştu.

Haber

Bakmadan Geçme