• Haberler
  • Genel
  • Yeni Hastane’de takvim, planlandığı gibi yürüyor

Yeni Hastane’de takvim, planlandığı gibi yürüyor

Yeni Devlet Hastanesi’nin kantini ile ilgili ihalenin komisyon başkanlığını yürüten Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. ibrahim Taylan, Yeni Hastane ile ilgili takvimin planlandığı gibi yürütüldüğünü söyledi Uydukent’teki yeni Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesinin komisyon başkanı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Taylan, Yeni Hastane ile ilgili birçok söylentinin ortaya atıldığını, ancak bu söylentilerin doğruyu [&hellip]

Yeni Hastane'de takvim, planlandığı gibi yürüyor

Yeni Devlet Hastanesi’nin kantini ile ilgili ihalenin komisyon başkanlığını yürüten Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. ibrahim Taylan, Yeni Hastane ile ilgili takvimin planlandığı gibi yürütüldüğünü söyledi

Uydukent’teki yeni Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesinin komisyon başkanı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Taylan, Yeni Hastane ile ilgili birçok söylentinin ortaya atıldığını, ancak bu söylentilerin doğruyu yansıtmadığını bildirdi. Yeni Hastane’nin Sağlık Bakanlığı tarafından Kasım ayı içinde devralındığını hatırlatan Taylan, “Her şey belirlenen takvime göre ilerliyor. Cerrahi birimine bağlı bazı bölümler de taşınmaya başladı. Yeni Hastane’nin tam kapasite ile çalışması, çok zaman almaz diye tahmin ediyoruz” dedi.
1200 çalışanı olacak
Yeni Devlet Hastanesi’nin Afyonkarahisar’daki en büyük tesislerden biri olacağına işaret eden Taylan, “750’si Devlet Memurları Kanunu’na tabi olmak üzere 1200 çalışanı olan dev bir hastane. Günlük 4 bin ilâ 5 bin hasta başvurusu bekleniyor. Bu hastaların yanlarında 1-2 kişi ile geldikleri düşünüldüğünde 10 bin kişinin girip-çıktığı bir hastane olacağını öngörüyoruz” diye konuştu.
İhalenin Yeni Hastane’de
yapılması da düşünüldü
İhalenin yeri ile ilgili belirsizlik yaşandığı iddialarını da yanıtlayan Taylan, “Satın alma biriminin de Yeni Hastane’ye taşınmasını düşünüyorduk. Taşınma gerçekleşseydi, ihaleyi orada yapacaktık. Anak taşınma gerçekleşmediği için ihaleyi şimdiki devlet hastanemizde yaptık” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme