• Haberler
  • Genel
  • Yeni hastane hizmete hazır – Kocatepe Gazetesi

Yeni hastane hizmete hazır – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi (ADH) Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, yeni hastane hizmet binasında K Blok'ta görev yapan hekimlerin 16 Ocak Pazartesi günü itibariyle hizmet sunacağını açıkladı Başhekim Mehmet Duran, yeni hastane hizmet binasındaki ilk beş günlük sürenin bir deneme olacağını söyledi. Alt yapı ile ilgili olası sıkıntılarda şimdiden Afyonkarahisar halkından özür dilediğini ifade eden Başhekim [&hellip]

Yeni hastane hizmete hazır

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi (ADH) Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, yeni hastane hizmet binasında K Blok’ta görev yapan hekimlerin 16 Ocak Pazartesi günü itibariyle hizmet sunacağını açıkladı

Başhekim Mehmet Duran, yeni hastane hizmet binasındaki ilk beş günlük sürenin bir deneme olacağını söyledi. Alt yapı ile ilgili olası sıkıntılarda şimdiden Afyonkarahisar halkından özür dilediğini ifade eden Başhekim Duran, adaptasyon sürecinin el ele birlikte tamamlanacağını belirtti.
Sıkıntılar idareye bildirilsin
16 Ocak Pazartasi günü yeni hizmet binasındaki ilk mesaide ayaktan hasta kabulü yapılacağını aktaran Duran şunları söyledi: “Şimdilik sıkıntılı durumdaki hastalar yeni hizmet binamızda yatan hasta olarak tedavi görmeyecek. Bunun için A Blok tercih edilecek. Cerrahi müdahalelik bir durum söz konusu olursa A Blok’u kullanacağız. Beş günlük süre sonunda bir sıkıntı olmadığı takdirde 20 Ocak Cuma günü Afyon Devlet Hastanesi A Blok tüm imkanlarıyla birlikte yeni hastaneye taşıyacağız. Yeni hastanemizde hizmet vereceğiz.” Taşınma süreci gerçeğine temas eden Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran, bu süreçte kimsenin mağdur olmamasına azami özeni göstereceklerini ancak elde olmayan sıkıntıların baş gösterebileceğini kaydetti. Vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını, mutlak surette olası sıkıntıları idarecilerle paylaşmalarını isteyen Başhekim Duran, kendilerine yardımcı olunmasını rica etti.
Ulaşıma yerel yönetim el attı
Başhekim Mehmet Duran, ellerinden gelen her şeyi sonuna kadar yapacaklarını dile getirdi. Yaklaşık 10 gün sonra yaptıkları planlamaya göre tüm hizmetlerin yeni hastanede yapılacağını anlatan Duran; “Şu ana kadar bir sıkıntı görülmüyor. Biz bir takım deneme yatış ve taburcuları yaptık. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Ulaşımla ilgili olarak Sayın Belediye Başkanımıza ve Trafik Komisyon üyelerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ciddi çalışmalar yapılmış. Yeni hastanemize 24 saat servislerin olacağını gerek otobüslerle gerekse dolmuşlarla taşıma hizmetinin sunulacağını hastaların mağdur edilmeyeceğini söylüyorlar. Ama bu konuda bir sıkıntı olursa önümüzdeki günlerde komisyonun durumu gözden geçireceği bize bildirildi. Bunu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Zaman kaybetmeden süreci uzatmadan sistemi oturtmak için uğraş veri-yoruz.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme