• Haberler
  • Genel
  • Yeni evli genç çift, Bayan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Yeni evli genç çift, Bayan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Afyonkarahisar'da yetiştirme yurtlarında büyüyerek dünya evine giren genç çift, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu'nu konutunda ziyaret etti Her ikisi de Yetiştirme Yurdunda büyüyen ve 5 Şubat 2012 tarihinde yapılan düğün töreniyle dünya evine giren genç çift, Vali Balkanlıoğlu'nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu'nu Vali Konutunda ziyaret ederek, kendilerine verdiği büyük destek ve düğün törenlerine teşriflerinden [&hellip]

Yeni evli genç çift, Bayan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Afyonkarahisar’da yetiştirme yurtlarında büyüyerek dünya evine giren genç çift, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nu konutunda ziyaret etti

Her ikisi de Yetiştirme Yurdunda büyüyen ve 5 Şubat 2012 tarihinde yapılan düğün töreniyle dünya evine giren genç çift, Vali Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu’nu Vali Konutunda ziyaret ederek, kendilerine verdiği büyük destek ve düğün törenlerine teşriflerinden dolayı teşekkür ettiler.
Düğün törenlerinin yapılması ve yeni bir yuva kurmaları için tüm desteği sağlayan Gül Anneler Derneği üyeleriyle birlikte yapılan ziyarete, Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ve Dernek üyeleri katıldılar.
Konuklarını ve genç çifti kapıda karşılayan Bayan Balkanlıoğlu, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.
Ayrıca genç çifte nasihatlerde de bulunan Bayan Balkanlıoğlu, şunları söyledi: “Sizler geleceğin Anne ve Babaları olarak, ileride ailenize katılacak olan yavrularınıza, sevgi ve saygınızla örnek olun. Onları her yönden kendilerine ve çevrelerinde yardıma ihtiyacı olan insanlara yetebilecek karakterde ve beceride yetiştirin. Yüzünüzdeki tebessümden ve gözlerinizdeki ışıktan bunları başarabileceğinize inanıyorum. Bu inanç geleceğimizin güvende olacağı konusunda bana umut veriyor.”
Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ise derneklerine verdiği desteklerden dolayı Bayan Balkanlıoğlu’na teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme