'Yeni dönemin inşası için çalışacağız'

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkan vekili Mustafa Arslan, sendika teşkilatının kendisine tevdi ettiği Şube Başkanlığına adaylık görevi ile ilgili çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiğini bildirdi.Bu kapsamda Bolvadin, Çay ve Sultandağı ilçelerine ziyaret gerçekleştirdiklerini, ilçe teşkilatları ve üyeleriyle bir araya geldiklerini belirten Mustafa Arslan istişarelerde bulunarak, kongre süreci ve yeni dönemle ilgili ilçe teşkilatları [&hellip]

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkan vekili Mustafa Arslan, sendika teşkilatının kendisine tevdi ettiği Şube Başkanlığına adaylık görevi ile ilgili çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiğini bildirdi.
Bu kapsamda Bolvadin, Çay ve Sultandağı ilçelerine ziyaret gerçekleştirdiklerini, ilçe teşkilatları ve üyeleriyle bir araya geldiklerini belirten Mustafa Arslan istişarelerde bulunarak, kongre süreci ve yeni dönemle ilgili ilçe teşkilatları ve üyelerini bilgilendirdiklerini belirtti.
Teşkilatın ortak adayı olarak çalışmalarına devam eden Mustafa Arslan, ilçelerde üyeler ve ilçe teşkilatları tarafından büyük bir teveccühle karşılandıklarını bildirdi.
İlçe ziyaretleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürlerini de ziyaret eden Mustafa Arslan, daha sonra ilçedeki üyelerle toplantılar gerçekleştirdi. Yeni dönemin inşası, kardeşliğin ihyası için çalıştıklarına vurgu yapan Arslan,
“Teşkilatımızın ve kardeşliğimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun idrakindeyiz. Bu idrakle yeni dönemin inşası ve kardeşliğimizin ihyası için durmadan, yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Sorumluluğumuz bizim en önemli motivasyonumuzdur. Teşkilatımızın güveni, teveccühü ve muhabbetinin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğa; alın terimiz, samimi gayretimizle harmanladığımız çalışmalarımızla hizmet ediyoruz. Yeni dönemin inşasında kardeşliğimiz hareketimizin esası olacaktır.” dedi.
Yeni dönemi inşa etmek için gerekli sendikal tecrübe ve birikime sahip olduklarını ifade eden Mustafa Arslan, “Hedefimiz sendikamızı zirveden yeni ufuklara taşımaktır” dedi.

Bakmadan Geçme