Yeni deprem kayıt cihazı kuruldu

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyüne yeni deprem kayıt cihazı kuruldu Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından Sinanpaşa ilçesi Bulca köyüne yeni deprem kayıt cihazı kurulduğu bildirildi.AFAD İl Müdürlüğü Planlama, Zarar Azaltma ve İyileştirme Şube Müdürlüğü'nde görevli teknik personelinde eşlik ettiği çalışmalar sonucu ilde bulunan [&hellip]

Yeni deprem kayıt cihazı kuruldu

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyüne yeni deprem kayıt cihazı kuruldu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından Sinanpaşa ilçesi Bulca köyüne yeni deprem kayıt cihazı kurulduğu bildirildi.
AFAD İl Müdürlüğü Planlama, Zarar Azaltma ve İyileştirme Şube Müdürlüğü’nde görevli teknik personelinde eşlik ettiği çalışmalar sonucu ilde bulunan deprem kayıt cihazlarına bir yenisi daha eklendi.
Cihazların tamamı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığına elektronik ortamda bağlı bulunuyor. Cihazlar yer sarsıntılarıyla ilgili 24 saat sürekli kayıt yapıyor. İlde bulunan deprem kayıt cihazları; İl merkezi, Dinar, Sultandağı, Sandıklı, Bolvadin, Kızılören ve Sinanpaşa ilçeleri olmak üzere toplam 6 deprem kayıt cihazı yer alıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme