• Haberler
  • Genel
  • Yeni binaya taşınma gecikecek – Kocatepe Gazetesi

Yeni binaya taşınma gecikecek – Kocatepe Gazetesi

Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Hasan Şahin, yeni okul binası inşaatı hakkında bilgiler verdi. Şahin, bizzat incelediği yeni okul binasına taşınmanın yeni öğrenim dönemi için mümkün olamadığını, en kısa sürede öğrencilere daha iyi şartlarda eğitim vermek için çabaladıklarını belirtti PMYO’nun yeni hizmet binası inşaatında son durumu anlatan Okul Müdürü Hasan Şahin, yüzde 95 oranında [&hellip]

Yeni binaya taşınma gecikecek

Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Hasan Şahin, yeni okul binası inşaatı hakkında bilgiler verdi. Şahin, bizzat incelediği yeni okul binasına taşınmanın yeni öğrenim dönemi için mümkün olamadığını, en kısa sürede öğrencilere daha iyi şartlarda eğitim vermek için çabaladıklarını belirtti

PMYO’nun yeni hizmet binası inşaatında son durumu anlatan Okul Müdürü Hasan Şahin, yüzde 95 oranında fiziki gerçekleşmenin sağlandığını söyledi.
İnce işlerin yürütüldüğü PMYO’nun yeni binasında; Dış sahalar, atış poligonu, futbol sahası, çevre düzenlemesinin büyük ölçüde bitme noktasına ulaştığını aktaran Şahin; “Yetkili firmanın bize verdiği bilgiye göre, Ramazan ayı sonunda ya da bayram arifesinde geçici kabul için TOKİ yetkililerinin çağrılacağı yönündedir. Tabi bu aşamadan sonra binada bir takım eksiklikler olabilir. Bunun içinde TOKİ yetkililerince bir ek süre verilir diye düşünüyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki eğitim öğretim yılına şu an için yetişebilme ümidimiz yok. Yeni hizmet binamız bize hemen teslim edilse dahi yaklaşık 3 ay gibi bir sürede tefriş dönemi var. Oda haliyle oraya taşınmamızı biraz geciktirecek.” dedi.
Yeni öğretim döneminin eski PMYO binasında başlayacağını belirten PMYO Müdürü Hasan Şahin, öğrenci planlamasının yapıldığını ifade etti. Bu yıl Afyonkarahisar PMYO’nun yaklaşık 145 mezun verdiğini hatırlatan Şahin, sayının az olduğunu yedek listelerden eklemelerin yapılabileceği düşüncesini dile getirdi. Okul Müdürü Hasan Şahin, bu öğrenim yılı için 145 öğrenci planlamasının birinci sınıfta okumak üzere yapıldığını bildirdi. En kısa sürede yeni PMYO binasında öğrencilere daha iyi şartlar altında eğitim öğrenim verebilmek için gayret gösterdiklerinin altını çizen Şahin, kısa sürede taşınabilmeyi ümit ettiklerini sözlerine ekledi.
Haber: Burcu Aydın

Bakmadan Geçme