Yeni bina için arazi hazır hale getiriliyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası yapımı için arazi çalışmalarına başlandı. Müdürlük’ün bahçesindeki ağaçlar, bu nedenle köklerinden alınarak büyük saksılara konuldu. Vatandaşların “yeşilin korunması” endişesine hak veren yetkililer yetişmiş ağaçları kökünden sökerek taşınmasını sağladılar Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nün, mevcut binasının arkasında yeni hizmet binası yapılacak. Bu çerçevede, İl Müdürlüğü’nün arkasındaki eski SSK [&hellip]

Yeni bina için arazi hazır hale getiriliyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası yapımı için arazi çalışmalarına başlandı. Müdürlük’ün bahçesindeki ağaçlar, bu nedenle köklerinden alınarak büyük saksılara konuldu. Vatandaşların “yeşilin korunması” endişesine hak veren yetkililer yetişmiş ağaçları kökünden sökerek taşınmasını sağladılar

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nün, mevcut binasının arkasında yeni hizmet binası yapılacak. Bu çerçevede, İl Müdürlüğü’nün arkasındaki eski SSK Hastanesi yanındaki arazide çalışmalar başlatıldı.
Müdürlük’ün çağrısı üzerine Afyonkarahisar Belediyesi’nden gelen ekipler, ağaçları kökleriyle birlikte sökerek büyük saksılara koydu. Uygulamada genel itibariyle başarı sağlanırken, boyu yüksek olan ve sökülmesi mümkün olmayan birkaç ağacın taşınmasında başarılı olunamadığı bildirildi.
Vatandaşların yeşil hassasiyetine hak verdiklerini belirten yetkililer, “Biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dediler.
MEVCUT BİNA TADİLATA GİRECEK
Öte yandan SGK İl Müdürlüğü’nün mevcut binasında da tadilat ve güçlendirme yapılacağı, bu tadilatın yaklaşık 8 ay süreceği belirtildi. SGK İl Müdürlüğü’nün tadilat sırasında Eski SSK Hastanesi’nde hizmet vereceği kaydedildi. SGK İl Müdürlüğü’nün tadilat ve yeni hizmet binasının bitiminden sonra, biribirine tünel ile bağlanan iki ana bina ile hizmet vermesi düşünülüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme