Yeni Belediye Başkan Yardımcısı Geliyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın kadın Belediye Başkan Yardımcısı atayacağı belirtildi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, ekibini kurmaya devam ediyor.  Göreve geldikten sonra Ömer Yıldız, Erkan Uysal ile Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcılıkları’na atayan Köksal, bir Belediye Başkan Yardımcısı daha atamaya hazırlanıyor. Köksal’ın kadın bir Belediye Başkan Yardımcısı atayacağı belirtildi.
Aslen Sultandağı ilçesinin Yeşilçiftlik Beldesinden olan Eylem Ayar, Afyoınkarahisar Belediyesi’nin 4’üncü Belediye Başkan Yardımcısı olacak.

EYLEM AYAR KİMDİR?
25 Kasım 1981 Afyonkarahisar Sultandağı Yeşilçiftlik Kasabasında doğan Eylem Ayar, babasının memuriyeti nedeniyle ilkokul ve lise öğrenimini Türkiye’nin değişik illerinde okudu. 2003 yılında 9 Eylül Üniversitesi İngilizce istatistik bölümünü üçüncülük derecesiyle bitirdi. 2014’te Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde, İşletme Tezli Yüksek Lisansını tamamladı. 2024 yılında İzmir Kavram Üniversitesi iç mekan tasarım bölümünü bitirdi. Meslek hayatına Yaşar Holding’te veri analiz uzmanı olarak başladı.

2005 yılında Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünde Bilgisayar programcısı olarak atanan Eylem Ayar, 2 yıl TAKBIS projesi yazılımı üzerine çalıştıktan sonra Türkiye İş Kurumu Aydın İl Müdürlüğüne istatistikçi olarak atandı. İstatistikçi olarak 7 yıl çalıştıktan sonra görevde yükselme ile 2013 yılında Şube Müdürü oldu. 2024 yılına kadar şube müdürü olarak İzmir çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde çalıştı.

İMAR VE ŞEHİRCİLİK’E YENİ ATAMA

Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ziya Kükey’in aynı birimde Müdür Yardımcılığı’na atandığı kaydedildi. Afyonkarahisar İmar ve Şehircilik Müdürü ise, Müdür Yardımcısı Mustafa Bülent Bilen oldu.

Bakmadan Geçme