• Haberler
  • Gündem
  • Yeni arıza oluştu. Suyun saat 17.00’de verilmesi planlanıyor

Yeni arıza oluştu. Suyun saat 17.00’de verilmesi planlanıyor

  Afyonkarahisar Belediyesi bugün Cumhuriyet, Marulcu, Dumlupınar, Dervişpaşa, Karaman, Mecidiye, Yarenler,Yunus Emre, Hasan Karaağaç, Kayadibi, Kasımpaşa, Hattatkarahisar, Karşıyaka mahalleleri ve Organize Sanayi Bölgesi çevresine saat 13.00'e kadar su verilemeyeceğini duyurmuştu. YENİ ARIZA OLUŞTU İmaret Camii arkasında bulunan Ø600’lük AÇB ana borudaki arıza giderildikten sonra saat 14.0q civarında şebekeye su verildiği, bu sırada hatta yeni bir [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar Belediyesi bugün Cumhuriyet, Marulcu, Dumlupınar, Dervişpaşa, Karaman, Mecidiye, Yarenler,Yunus Emre, Hasan Karaağaç, Kayadibi, Kasımpaşa, Hattatkarahisar, Karşıyaka mahalleleri ve Organize Sanayi Bölgesi çevresine saat 13.00’e kadar su verilemeyeceğini duyurmuştu.

YENİ ARIZA OLUŞTU

İmaret Camii arkasında bulunan Ø600’lük AÇB ana borudaki arıza giderildikten sonra saat 14.0q civarında şebekeye su verildiği, bu sırada hatta yeni bir arıza daha.oluştuğu ve bu nedenle suların yeniden kesildiği bildirildi. Aynı hat üzerinde meydana gelen ikinci arıza nedeniyle çalışmaların devam ettiği, saat 17.00’de suların verilmesinin planlandığı bildirildi.

Bakmadan Geçme