• Haberler
  • Genel
  • Yeni araçlar hayırlı olsun – Kocatepe Gazetesi

Yeni araçlar hayırlı olsun – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) geçen hafta araç parkına dahil ettiği 170 kişilik Vanhool Marka kampüs içi ring aracı ve elektrik enerjisiyle çalışan küçük binek aracı yerinde inceledi AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, incelemeler öncesinde Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ağırladı. İncelemeler sırasında Vali Balkanlıoğlu’na Rektör Prof. Dr. Solak ile birlikte Rektör Yardımcıları [&hellip]

Yeni araçlar hayırlı olsun

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) geçen hafta araç parkına dahil ettiği 170 kişilik Vanhool Marka kampüs içi ring aracı ve elektrik enerjisiyle çalışan küçük binek aracı yerinde inceledi

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, incelemeler öncesinde Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ağırladı. İncelemeler sırasında Vali Balkanlıoğlu’na Rektör Prof. Dr. Solak ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemalettin Conkar, Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. M. Hilmi Uçan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan eşlik etti.
TÜRK HAVA YOLLARI HİBE ETTİ
İncelemeler sırasında Rektör Prof. Dr. Solak, Vali Balkanlıoğlu’na araçlarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Rektör Prof. Dr. Solak, Vanhool Marka 170 kişi kapasiteli otobüsün Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne hibe edildiğini belirterek, bu aracın Türk Hava Yolları Yer Hizmetleri tarafından hava alanında apron-uçak arası yolcu nakli için kullanılan bir ulaşım aracı olduğunu ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü içerisinde de yine aynı amaçla ring aracı olarak kullanılacağını söyledi. Bu amaçla İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri nezdinde görüşme ve değerlendirmelerde bulunulduğunu da belirten Rektör Prof. Dr. Solak, bu konuda çalışmaların devam etmekte olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Solak, ayrıca elektrik enerjisiyle çalışan küçük binek aracıyla ilgili de Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler verdi.
MİNİ ARAÇTA
DENEME SÜRÜŞÜ
İncelemeler sırasında Vali Balkanlıoğlu, Rektör Prof. Dr. Solak ile birlikte küçük binek aracında deneme sürüşü yaptı. Ardından yerinde incelemek üzere 170 kişilik kampüs içi yeni ring aracına da binen Vali Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin yeni araçlarının hayırlı olmasını diledi. Kampüs içerisindeki bu araçların önemli olduğunu da vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, yeni hizmetlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Solak’ı tebrik etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme