• Haberler
  • Genel
  • Yeni Anayasa, Türkiye'yi jet hızıyla uçuracak

Yeni Anayasa, Türkiye'yi jet hızıyla uçuracak

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, '400 milletvekilini yakalayıp sivil anayasaya ve çözüm süreci gibi Türkiye'nin önünü ve ufkunu açacak ve jet hızıyla uçması için çok önemli bir seçim' dedi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, STK temsilcilerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili adaylarına, İl [&hellip]

Yeni Anayasa, Türkiye’yi jet hızıyla uçuracak

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “400 milletvekilini yakalayıp sivil anayasaya ve çözüm süreci gibi Türkiye’nin önünü ve ufkunu açacak ve jet hızıyla uçması için çok önemli bir seçim” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, STK temsilcilerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili adaylarına, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları da eşlik etti.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili Adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder ile seçim çalışmaları kapsamında Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin geleceğin teminatı olan çocuklara emaneti sağlam teslim edebilmek için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Sadece milletvekilliğini kazanmak anlamında gelmediğini belirten Yurdunuseven, “Hükümet olmak anlamında değil, 400 milletvekilini yakalayıp sivil anayasaya ve çözüm süreci gibi Türkiye’nin önünü ve ufkunu açacak ve jet hızıyla uçması için çok önemli bir seçim bu yüzden sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.
Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’de ciddi bir örgütlenme oluştuklarını ve Afyonkarahisar’da 10 binden fazla üyesi bulunduklarını ifade eden Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, “Bu rakam az bir rakam değil, hepside kamu çalışanı bunlar aileleri ile birlikte 50 bini buluyor. Bugün Genel Başkanımızda Ankara’dan 2’nci Sıra Milletvekili Adayı oldu ve 3’üncü Dönemi bittiği için aday olamıyor. Bizim yerimiz yurdumuz belli o anlamda bir sıkıntımız yok ama biz de üzerimize düşen ne varsa sonu kadar yapmak için buradayız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme