Yemek, oyun, internet: Aba Piknik

Ankara merkezli hızlı ve hazır yemek firması Aba Piknik, artık Afyonkarahisar’da da hizmet verecek. Zengin menüsü ile dikkat çeken Aba Piknik’te 3-7 yaş arasındaki çocuklar için oyun alanı da bulunuyor. Merkezi Ankara’da bulunan ve Ankara dışında Antalya ve Kırıkkale’de de hizmet veren Aba Piknik, 23’üncü hizmet noktasını Afyonkarahisar’da, Bankalar Caddesi’nde açtı. 3 kat ve bir [&hellip]

Yemek, oyun, internet: Aba Piknik

Ankara merkezli hızlı ve hazır yemek firması Aba Piknik, artık Afyonkarahisar’da da hizmet verecek.

Zengin menüsü ile dikkat çeken Aba Piknik’te 3-7 yaş arasındaki çocuklar için oyun alanı da bulunuyor. Merkezi Ankara’da bulunan ve Ankara dışında Antalya ve Kırıkkale’de de hizmet veren Aba Piknik, 23’üncü hizmet noktasını Afyonkarahisar’da, Bankalar Caddesi’nde açtı. 3 kat ve bir terası olan Aba Piknik’in Afyonkarahisar bayiliğini Murat Öner, Yavuz Öztürk ve Musa Saatçi üstlendi. Aba Piknik’in açılış kurdelesini Belediye Başkan Vekili Erol Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik ve Aba Piknik Afyon ortaklarından Murat Öner kesti. Öner, açılışın ardından heyeti, Aba Piknik’te gezdirdi. Aba Piknik’in teras katından soruları yanıtlayan Aba Piknik Afyon ortaklarından Murat Öner, “Afyon’da farklı bir konseptte farklı bir işletme gerekiyordu. Aba Piknik olarak bunu tasarladık. 4 katlı bir binamız var. Birinci katında fastfoodumuz var. Aynı zamanda aileleri ile gelen vatandaşlar için çocuk oyun alanı var. Kablosuz internet imkanı var” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, “Ben öncelikle böyle nezih bir ortamda vatandaşımıza hizmet vermek üzere bu güzel tesisi açan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Kazançları bol olsun. Hakikaten bir ihtiyaca binaen açıldığını düşünüyorum. İnsanımız en iyisine layık. Böyle bir ihtiyacı arkadaşlarımız iyi gözlemlemişler, bir boşluğun olduğunu hissederek Aba Piknik’in bayiliğini almışlar Afyonkarahisar’a” derken İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar’ın gelişmekte olduğunun altını çizdi. Sel, şöyle konuştu:
“Ben böyle güzel mekanların açılması nedeniyle gerçekten mutlu oluyorum. Bize bu tesisi kazandıran arkadaşlara da hayırlı kazançlar diliyorum. Afyon’da öğrenci nüfusu, yaklaşık 33 bin civarında. Üniversite öğrencileri ile birlikte bu tür yerlere ihtiyaç var. Yakında eski Denizbank’ın olduğu yerde de böyle bir mekan açılacak. 2’nci Dumlupınar Caddesi’nde de bu ve buna benzer mekanlar açıldı. Öğrenciler bu tür yerlere daha fazla rağbet ediyorlar. Afyonkarahisar, gün geçtikçe gelişiyor. Daha çok turist almaya başladı. Havaalanımızın açılmasıyla, spor kompleksinin açılmasıyla turist sayısı daha da artacak. Bu tür yerlere daha çok ihtiyaç var.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme