• Haberler
  • Genel
  • Yemek kuryesi hastanelik etti – Kocatepe Gazetesi

Yemek kuryesi hastanelik etti – Kocatepe Gazetesi

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına motosiklet çarptı Afyon'un en işlek araç trafiğinin olduğu Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. 50 metre geride üst geçit olmasına rağmen yoğun araç trafiği arasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir bayana motosiklet çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile kısa sürede olay [&hellip]

Yemek kuryesi hastanelik etti

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına motosiklet çarptı

Afyon’un en işlek araç trafiğinin olduğu Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. 50 metre geride üst geçit olmasına rağmen yoğun araç trafiği arasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir bayana motosiklet çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile kısa sürede olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Devlet Hastanesi acil servisine götürdü.
Bulvar üzerinde çok fazla kaza olduğunu belirten çevredeki vatandaşlar, üst geçit olmasına rağmen özelilikle yaşlıların merdivenleri çıkmakta zorlandığı için üst geçidi kullanmadığı belirttiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme