Yedi Bilim Anaokulu Afyon'da hizmette

İzmir karayolunun 5. kilometresinde Garden Kale Otel'in yanında hizmet verecek olan Yedi Bilim Anaokulu ve Çocuk Kulübünün resim açılış töreni dün öğleden sonra yapıldı. Bin metrekarelik kapalı alanı olan okulun, 4 bin 300 metrekare bahçe alanı bulunuyor. Yedi Bilim Anaokulu genel kontenjanı 160 öğrenci olurken, bahçede hastane, tamirhane, itfaiye, inşaat alanı, oyun ve öğrenme alanları [&hellip]

İzmir karayolunun 5. kilometresinde Garden Kale Otel’in yanında hizmet verecek olan Yedi Bilim Anaokulu ve Çocuk Kulübünün resim açılış töreni dün öğleden sonra yapıldı. Bin metrekarelik kapalı alanı olan okulun, 4 bin 300 metrekare bahçe alanı bulunuyor. Yedi Bilim Anaokulu genel kontenjanı 160 öğrenci olurken, bahçede hastane, tamirhane, itfaiye, inşaat alanı, oyun ve öğrenme alanları olarak mini basketbol, futbol sahaları, hayvanat bahçesi, organik tarım alanı, konser alanı, satranç alanları, bahçe bowling alanları ve trafik eğitim alanları var.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşın okunduktan sonra açılış konuşmasını Yedi Bilim Anaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatoprak yaptı. Karatoprak, Yedi Bilim Ailesine nezih bir okul kazandırdıkları için Afyonkarahisar okul kurucularına teşekkür etti. Okul kurucularının Çocuk Kulübü ve Anaokulunu beklentilerinin üzerinde yaptıklarını belirten Karatoprak, “Bu güzel işi yapan insanlarımızın ilkokul, ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi yaptıklarını da görmek istiyoruz. Bu desteği sağlayacağımızdan emin olabilirler” dedi.
Milli Eğitim Maarif Müfettişi Selahattin Demir, Yedi Bilim Anaokulu açılışı katılımına icabet eden konuklara teşekkür etti. Okulun asıl merkezinin Antalya’da olduğunu kaydeden Demir şöyle konuştu: “Yedi Bilim Anaokulunun Afyonkarahisar’a kurulmasında ki destek ve katkılarından dolayı Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatoprak’a teşekkür ediyor kendisini kutluyorum. İnşallah bunların devamı gelecek” diye konuştu.
Ayza Kolejleri Müdürü Muharrem Günay’ın dua yaptırmasından sonra açılış törenine katılan protokol üyeleri ile Yedi Bilim Anaokulu açılışında emeği olan kişilere plaket verildi. Açılış kurdelesini; Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Yedi Bilim Anaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatoprak, Milli Eğitim Maarif Müfettişi Selahattin Demir, Ayza Kolejleri Müdürü Muharrem Günay birlikte kesti. Açılış töreni okulun gezilmesi ardından verilen kokteylle tamamlandı.

Bakmadan Geçme