• Haberler
  • Genel
  • Yazıcı’dan binalara tam not – Kocatepe Gazetesi

Yazıcı’dan binalara tam not – Kocatepe Gazetesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ATSO ve ATB binalarının modern bir şekilde yapıldığını kaydetti Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. ATSO’da kapıda yapılan karşılamayla binaya giren Yazıcı’ya ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil bir sunum yaptı. Yazıcı’ya bir talep dosyası [&hellip]

Yazıcı'dan binalara tam not

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ATSO ve ATB binalarının modern bir şekilde yapıldığını kaydetti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. ATSO’da kapıda yapılan karşılamayla binaya giren Yazıcı’ya ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil bir sunum yaptı. Yazıcı’ya bir talep dosyası veren Çarkgil, “Afyonkarahisar, yaptığı ihracatla, ticari hayatı ile örnek şehirlerimizden birisidir. Afyon’daki ihracatçımız, çok zor şartlarda olmasına rağmen görevini yerine getiriyor. Taleplerimizi gündeme getiren bir dosyayı size takdim ediyorum. 1 milyar dolar ihracat hedefi var, buna ulaşmak için de desteğinizi talep ediyorum” dedi.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda da Borsa Başkanı Mehmet Mühsürler’in konuğu olan Yazıcı, borsa faaliyet ve işlemleri hakkında bilgi aldı. Bakan Yazıcı, her iki sivil toplum örgütünün binalarının da son derece modern olduğunu söyledi. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı da ziyaret eden Yazıcı, Ahilik Geleneği’nin sürdürülmesinin esnafın ve vatandaşın bilinci açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.
EKMEK KADAYIFI, TÜFEK, ELMA, SUCUK…
Öte yandan, Bakan Yazıcı’ya Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Afyonkarahisar’ı simgeleyen dekoratif eşyalar, yöresel ürünler ve elma takdim edildi. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ise, babasından miras kalan tüfeği Bakan Yazıcı’ya hediye etti. Ticaret Borsası’nda Afyon’un ekmek kadayıfının da tadına bakan Bakan Yazıcı, kadayıfı beğendi. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak da Bakan Yazıcı’ya mermerden yapılmış satranç takımı verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme