Yazar Miraç Ç. Aktaş, okurlarıyla buluşacak

D&R 'çok okunanlar' listesinde yer alan kitapların yazarları ile okurları buluşturmayı devam ediyor. D&R Park Afyon, bugün saat 13.00'te son dönemin sevilen kitaplarından 'Sen On Yedi Yaşımsın' kitabının yazarı Miraç Çağrı Aktaş'ı ağırlayacak. Aktaş, hem kitabını imzalayacak hem de kitapseverlerle sohbet edecek.Miraç Çağrı Aktaş 'Sen On Yedi Yaşımsın' kitabında 'Seni 'canımın içi’' diye sevecek birini [&hellip]

D&R “çok okunanlar” listesinde yer alan kitapların yazarları ile okurları buluşturmayı devam ediyor. D&R Park Afyon, bugün saat 13.00’te son dönemin sevilen kitaplarından ‘Sen On Yedi Yaşımsın’ kitabının yazarı Miraç Çağrı Aktaş’ı ağırlayacak. Aktaş, hem kitabını imzalayacak hem de kitapseverlerle sohbet edecek.
Miraç Çağrı Aktaş ‘Sen On Yedi Yaşımsın’ kitabında “Seni ‘canımın içi’’ diye sevecek birini kaybettin. Şimdi hiçbir can nefes olmayacak sana. Daha çok sevileceğini umarak gittiğin yerde sıkışırsa kalbin, elini kalbine koy. Çünkü o acı benim. O sıkışmayla sana, bizi bitirme çabalarını ve hiçe sayışlarını hatırlatmaya geleceğim. Biliyor musun sevgilim? Seni sevdim. Bir insan hayatında ne kadar çok ve ne kadar güzel sevebilirse, o kadar sevdim. Bu da benim yenik zaferim… Sen benim ilk çaresizliğim, sen benim ilk yenilgimsin” satırlarıyla okurlarını aşk acısı, sevme ve özlem üzerine derin bir yolcuğa çıkarıyor.

Bakmadan Geçme