• Haberler
  • Genel
  • “Yaza Merhaba” sergisi – Kocatepe Gazetesi

“Yaza Merhaba” sergisi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 'Atölye Yaşam'dan Yaza Merhaba' sergisi düzenledi. Sergi 17 Mayıs’a kadar açık kalacak İğne oyası, tel kırma, kurdela nakışı ve beş şiş dantel ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Şehir merkezinde bulunan Atatürk Kültür Merkezinde yer alan Ömer Faruk Atabek sergi salonunda bulunan serginin açılışına [&hellip]

"Yaza Merhaba" sergisi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde “Atölye Yaşam’dan Yaza Merhaba”
sergisi düzenledi. Sergi 17 Mayıs’a kadar açık kalacak

İğne oyası, tel kırma, kurdela nakışı ve beş şiş dantel ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Şehir merkezinde bulunan Atatürk Kültür Merkezinde yer alan Ömer Faruk Atabek sergi salonunda bulunan serginin açılışına il protokolü de ilgi gösterdi.
Sergide, Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin “Yeteneğini keşfet, bir hobin olsun; hobini geliştir, mesleğin olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü eğitmenlerin verdiği kurs sonunda ortaya çıkan ürünler yer almakta. Havva Emetsiz, Gülay Akagündüz, Pınar Yenice, ve Aynur Gönçer’in gönüllü eğitmen olarak verdikleri kursa 40 kursiyer katıldı. 40 kursiyerin yaklaşık gördüğü 150 saat kurs sonucunda ortaya çıkan 300’ün üzerinde eser, 17 Mayıs 2015 tarihine kadar meraklılarıyla buluşmayı bekliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme