Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Afyonkarahisar Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları başlıyor.   Afyonkarahisar Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’na kayıtlar başladı. 5-18 yaş arası çocuklara yönelik basketboldan, voleybola, yüzmeden, güreşe, kano sporlarından masa tenisi ve okçuluğa kadar 24 farklı [&hellip]

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Afyonkarahisar Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları başlıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’na kayıtlar başladı. 5-18 yaş arası çocuklara yönelik basketboldan, voleybola, yüzmeden, güreşe, kano sporlarından masa tenisi ve okçuluğa kadar 24 farklı branşta düzenlenecek kurslar ücretsiz olacak.

Spor okullarının sosyal, kültürel ve spor faaliyetlere yönelecek çocukların beden sağlıklarının gelişmesinin büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çocukları Yaz Spor Okullarına katılmaya davet etti.

Bu sezon düzenlenecek olan Yaz Spor Okullarına tüm çocukları davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, her geçen yıl branşlarda ve katılım sayısında artış olduğuna dikkat çekti. >> Hayriye CANER’İN Haberi

Bakmadan Geçme