Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl Spor Merkezleri'nde (Yaz Spor Okulları) 5-18 yaş grubu için tüm kursları ücretsiz olacak. Ayrıca Engelliler için yaş sınırı olmadan açılan kurslarda tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanabilecek.Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl Spor Merkezleri’nde (Yaz Spor Okulları) 5-18 yaş grubu için tüm kursları ücretsiz olacak. Ayrıca Engelliler için yaş sınırı olmadan açılan kurslarda tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini seven hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli seven elit sporcular yetiştirip spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak milletlerarası alanda üstün başarılar elde edebilecek kabiliyetli sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ana görevleri arasında yer alıyor. Kayıtları başlayan İl Spor Merkezleri’nin 29 Haziran’da açılışı yapılacak.
2017 yılı İl Spor Merkezleri kayıt yapılması halinde Atletizm, Badminton, Basketbol, Jimnastik, Eskrim, Güreş, Futbol, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme, Okçuluk, Yüzme, Özel Sporcular Atletizm, Özel Sporcular Basketbol, Özel Sporcular Jimnastik ve Özel Sporcular Masa Tenisi spor dallarında faaliyet gösterilecek. İl Spor Merkezleri’ne 5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alacakları formu doldurarak kayıtlarını yaptırabilir.

Bakmadan Geçme