Yaz spor okulları ilçelerde de faaliyette

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Bolvadin Yurt Müdürlüğünde devam eden tadilat işlemlerini inceledi. Ardından Kasapoğlu, ilçe müdürlüğünde sürdürülen Yaz Spor Okulları ziyaret etti   Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Bolvadin ilçesinde tadilata giren Yurt Müdürlüğünde personel ve işçilerle bir araya geldi. Tadilat hakkında [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Bolvadin Yurt Müdürlüğünde devam eden tadilat işlemlerini inceledi. Ardından Kasapoğlu, ilçe müdürlüğünde sürdürülen Yaz Spor Okulları ziyaret etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Bolvadin ilçesinde tadilata giren Yurt Müdürlüğünde personel ve işçilerle bir araya geldi. Tadilat hakkında yurt müdüründen bilgiler alan Kasapoğlu, tadilatın bitiş süresini sordu. İşçiler ise ellerinden geleni yaparak çalıştıklarını ve en kısa sürede teslim edeceklerini ifade etti. Kasapoğlu işçi ve personellerle birlikte öğlen yemeği de yerken personel yurttaki diğer çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı.
Kasapoğlu daha sonra ise ilçe stadyumuna giderek önce stadyumu inceledi. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor’un maçlarını oynayacağı stadyumu gezerek standartların uygun olduğunu ifade etti.
Daha sonra Stadyumda ilçe müdürlüğü tarafından yürütülen Yaz Spor Okullarındaki futbol kursunu ziyaret eden Kasapoğlu, kursa katılan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere yaptıkları spor olan futbol hakkında bilgiler veren Kasapoğlu, bir süre öğrencilerle sohbet etti.
>> Hakan ARSEVEN’in Haberi

Bakmadan Geçme