Yaz Spor Okulları 29 Haziran'da başlıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl Spor Merkezleri'nden (Yaz Spor Okulları) 5-18 yaş grubundaki gençler yararlanabilecek. Gençlerin katılacağı ve ücretsiz olan bu kurslarda engelli bireyler içinde kurslar düzenlenecek. Yaş sınırı olmadan engelli bireyler için açılan kurslarda tüm branşlarda ücret alınmayacak.Haziran Ayı başında kayıtları başlayan İl Spor Merkezleri 29 Haziran'da açılışı yapılacak. Kayıt [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl Spor Merkezleri’nden (Yaz Spor Okulları) 5-18 yaş grubundaki gençler yararlanabilecek. Gençlerin katılacağı ve ücretsiz olan bu kurslarda engelli bireyler içinde kurslar düzenlenecek. Yaş sınırı olmadan engelli bireyler için açılan kurslarda tüm branşlarda ücret alınmayacak.
Haziran Ayı başında kayıtları başlayan İl Spor Merkezleri 29 Haziran’da açılışı yapılacak. Kayıt yapılması halinde 2017 yılı İl Spor Merkezleri’nde Atletizm, Badminton, Basketbol, Jimnastik, Eskrim, Güreş, Futbol, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme, Okçuluk, Yüzme, Özel Sporcular Atletizm, Özel Sporcular Basketbol, Özel Sporcular Jimnastik ve Özel Sporcular Masa Tenisi spor dallarında faaliyet gösterilecek. İl Spor Merkezleri’ne 5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alacakları formu doldurarak kayıtlarını yaptırabiliyor.

Bakmadan Geçme