• Haberler
  • Genel
  • Yaz okullarına yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Yaz okullarına yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen 5'inci Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi sürüyor Yaz sezonu boyunca devam edecek 5'inci Yaz Spor Okulları’nda, futbol, jimnastik, basketbol, satranç, vücut geliştirme, judo, boks, masa tenisi, tekvando, okçuluk, güreş, tenis, masa tenisi, yüzme eskrim, badminton, voleybol branşlarında eğitim gören genç ve minikler yaptıkları sporlarla eğlenirken öğrenmeye [&hellip]

Yaz okullarına yoğun ilgi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen 5’inci Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi sürüyor

Yaz sezonu boyunca devam edecek 5’inci Yaz Spor Okulları’nda, futbol, jimnastik, basketbol, satranç, vücut geliştirme, judo, boks, masa tenisi, tekvando, okçuluk, güreş, tenis, masa tenisi, yüzme eskrim, badminton, voleybol branşlarında eğitim gören genç ve minikler yaptıkları sporlarla eğlenirken öğrenmeye de çalışıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk günde iki sefer kurs verdiğini ifade etti. Ortalama 40 öğrenciye kurs veren Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk, “Öğrencilerin keyifli vakit geçirdiklerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu yaz kurslarının amacı öğrencileri sokakta bekleyen tehlikelerden uzaklaştırmak. Kötü alışkanlıklara bulaşmalarını önlemek ve kendi özgüvenlerini sağlamak için onlarla vakit geçiriyoruz.” ifadesini kullandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Okan Özçelik masa tenisi kategorisine 70 kadar başvurunun olduğunu fakat bu 70 başvurudan ortalama 45 kişinin katıldığını ifade etti. kurslara katılan öğrencilerin cıvıl cıvıl olduğunu belirten Özçelik, “Kurslarımıza katılan öğrencilerimiz cıvıl cıvıl ve çok neşeli. Şu Ramazan ayında oruçlu günlerimizde vaktin nasıl geçtiğini onlarda bilemiyor bizde. Birde 70 civarında kayıt yapılmış fakat 45 kişilik bir katılım söz konusu.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme