Yaz mevsiminin tadı NG Güral’da çıkar

NG Afyon'un uzman doktor ve diyetisyenleri eşliğinde hazırlanan program, zengin mineralli termal su ile sağlığı desteklerken SPA uygulamalarıyla konuklarını stresten arındırmaya yardımcı oluyor. Antrenörlerle sunulan birbirinden farklı spor aktiviteleri ise hem konukların daha iyi hissetmesine hem de formuna daha hızlı ulaşmanısını sağlıyor.Otelin ziyaretçileriyle buluşturduğu 'Zayıflama/ İncelme Termal Spa Programı', sağlığa pozitif yönden katkı sağlarken motivasyonu [&hellip]

NG Afyon’un uzman doktor ve diyetisyenleri eşliğinde hazırlanan program, zengin mineralli termal su ile sağlığı desteklerken SPA uygulamalarıyla konuklarını stresten arındırmaya yardımcı oluyor. Antrenörlerle sunulan birbirinden farklı spor aktiviteleri ise hem konukların daha iyi hissetmesine hem de formuna daha hızlı ulaşmanısını sağlıyor.
Otelin ziyaretçileriyle buluşturduğu “Zayıflama/ İncelme Termal Spa Programı”, sağlığa pozitif yönden katkı sağlarken motivasyonu da maksimum seviyeye çıkarıyor. Bu paketler kapsamında NG Afyon’un özel olarak verdiği danışmanlıklar ve çeşitli aktiviteler sayesinde, müşteriler kendilerine en uygun diyet ve egzersiz uygulamalarını keşfediyor.
Programda yer alan relaksasyon uygulamaları, ortam değişikliğiyle stresten uzaklaştırarak sağlıklı yaşamı kuvvetli bir şekilde destekliyor. Termal kavramını lüksle buluşuran NG Afyon, Temral Spa Programları ile konuklarının menuniyetini maksimuma çıkartmayı hedefliyor.
Bu Programın yanı sıra “İkinci Bahar” ve “Diyabet ve Nöropatililere Destek” Termal Spa Programları da sunuluyor.

Bakmadan Geçme