• Haberler
  • Genel
  • Yaz Kur’an Kursları’nda spor da ön planda olacak

Yaz Kur’an Kursları’nda spor da ön planda olacak

Yaz Kur’an Kursları’nın açılış töreni Mehmet Sağlam Kur’an Kursu’nda yapıldı. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Açılışta sporun insan yaşamındaki önemine dikkat çekildi. Bu yaz da geçen yaz olduğu gibi Kur’an kurslarına gelen minikler spora teşvik edilecek Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından geçtiğimiz yıl da [&hellip]

Yaz Kur'an Kursları'nda spor da ön planda olacak

Yaz Kur’an Kursları’nın açılış töreni Mehmet Sağlam Kur’an Kursu’nda yapıldı. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Açılışta sporun insan yaşamındaki önemine dikkat çekildi. Bu yaz da geçen yaz olduğu gibi Kur’an kurslarına gelen minikler spora teşvik edilecek

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından geçtiğimiz yıl da uygulanan “Haydi Gençler Yaz Kur’an Kurslarına, Haydi Gençler Spora” sloganı ile başlatılan kursların bu yıl da düzenlenecek. Afyonkarahisar Müftülüğü konferans salonunda geçen hafta yapılan bilgilendirme toplantısında din görevlilerine, Kur’an kurslarında spora teşvikin de yapılacağı bildirilmişti. Dün de Yaz Kur’an Kursları’nın resmi açılış töreni gerçekleşti. Mehmet Sağlam Kur’an Kursu’nda açılışı gerçekleşen Yaz Kur’an Kursları’nın açılış törenine müftülük yetkilileri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.
Açılışta söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın da, “Şüphesiz sporun dinimizde teşvik edildiğini ve Müslüman’ın çocuklarını spora yönlendirmesi gerektiğini biliyoruz. Bu manada hem kursların hem de kursa gelen çocukların spor yapmaları çok faydalı bir faaliyet olacaktır. Spor yapmak isteyen, çocuğunu spora yazdırmak isteyen tüm velilerimizi bekliyoruz” dedi. Kur’an Kursları’nın 23 Ağustos Cuma günü sona ereceği bildirildi.
VELİLERE BİLGİ VERİLDİ
Mehmet Sağlam Kuran Kursu’nda açılışı gerçekleşen Yaz Kuran Kursu açılış törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Yaz Kuran Kursları’nda bu yıl da uygulanacak ‘Spor Yapıyorum Projesi’ni tanıttılar. Açılışa katılan velilere ve öğrencilere, gerekli bilgilerin verildiği ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme