• Haberler
  • Spor
  • Yaz değil, güz spor eğitimleri başlıyor

Yaz değil, güz spor eğitimleri başlıyor

Afyonkarahisar'da 5-17 yaş grubundaki gençlere yönelik ücretsiz spor eğitimleri devam ediyor   Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü alanında uzman antrenörleri ile 15 branşta, 5-17 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim veriyor. Bilindiği üzere her yıl okulların kapanmasıyla birlikte GSB Spor Okulları açılıyor. Ancak spor eğitimleri bu 3 ay ile sınırlı olmayacak. Yıl boyunca her branşta [&hellip]

Afyonkarahisar’da 5-17 yaş grubundaki gençlere yönelik ücretsiz spor eğitimleri devam ediyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü alanında uzman antrenörleri ile 15 branşta, 5-17 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim veriyor. Bilindiği üzere her yıl okulların kapanmasıyla birlikte GSB Spor Okulları açılıyor. Ancak spor eğitimleri bu 3 ay ile sınırlı olmayacak. Yıl boyunca her branşta eğitimlere devam eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temel eğitim grubu ve performans grubu olmak üzere iki grupta sporcu kayıtlarına devam ediyor. Yaş gruplarına göre en az 10 başvuru (branşa göre değişiklik olabilir) olması halinde eğitimler başlayacak. Spora yeni başlayan sporcular temel eğitim grubunda eğitimlere başlayacak. En az 8 saat sürecek olan temel eğitim sonunda yetenekli bulunan sporcular antrenör tarafından performans grubuna dahil edilecek. Spor kariyerine yön vermek isteyen daha önce branş eğitimi alan sporcular ise performans grubuna dahil edilerek ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlanacaklar.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü web sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan online başvuru linkine tıklayarak kayıtlar yapılabilecek. Kayıtlar yapıldıktan sonra İl Müdürlüğü eğitim saatlerini mesaj ile bildirecek.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme