'Yaz boyu 15 günde bir açılış yapacağız'

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 4 yıllık icraat dönemi hakkında detaylı bilgiler verdi. Zeybek, 'İnşallah 24 Mayıs günü Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğimiz seçimi tamamladıktan sonra Afyonkarahisarımızda tamamladığımız projelerimizin açılış törenlerine başlayacağız. He 15 günde bir açılışı yapacağız' dedi.   Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Devrane Kafe'de sabah düzenlediği basın toplantısında icraatlarını anlattı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 4 yıllık icraat dönemi hakkında detaylı bilgiler verdi. Zeybek, “İnşallah 24 Mayıs günü Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğimiz seçimi tamamladıktan sonra Afyonkarahisarımızda tamamladığımız projelerimizin açılış törenlerine başlayacağız. He 15 günde bir açılışı yapacağız” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Devrane Kafe’de sabah düzenlediği basın toplantısında icraatlarını anlattı. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan Cumhur İttifakını oluşturan partilerin İl Başkanları, milletvekili adayları Ferda Ertürk, Hakkı Öztürk, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve basın mensupları katıldılar.

“GÖNLÜMÜZ CUMHURBAŞKAMIZIN DEVAM ETMESİNDEN YANA”

Mehmet Zeybek, 31 Mart 2023 tarihi itibariyle Belediye Başkanlığı görevinde dört yıllık süreyi tamamladığını söyledi. Başkanlık görevinde beşinci yılına girdiğini dile getiren Zeybek, “Düzenlediğimiz basın toplantımızda dört yılda neler yaptığımızı değerlendirmek istedik. 14 Mayıs 2023 tarihinde yaşadığımız ciddi bir seçim çalışması nedeniyle değerlendirme toplantımızı yapma süremiz uzadı. Seçim nedeniyle aday adaylarımız, adaylarımızla birlikte hepimiz sahadaydık. Şükrediyoruz, kazasız, belasız bir seçimi geride bıraktık. İnşallah 28 Mayıs 2023 Pazar günütekrar ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimimiz var. Tek temennimiz kimsenin burnu kanamadan, suhuletle bu seçimin atlatılması ve ülkemizinistikrarlı bir şekilde kaldığı yerden yoluna devam etmesidir. Gönlümüz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aynen devam etmesinden yanadır. Halkımız da bunu biliyor, görüyor. 28 Mayıs Pazar günü halkımızın tercihlerini ona göre yapacaklarıdan şüphemiz yok.” dedi.

“15 GÜNDE BİR YATIRIMLARIN AÇILIŞLARINI YAPACAĞIZ”

Basın mensuplarıyla uzun süredir biraraya gelemediğini belirten Mehmet Zeybek, “Uzun süredir basın mensuplarımızla biraraya gelemedik. Seçim atmosferine girildiği andan itibaren basın mensuplarımızın tamamı sahadaydı. Basın mensuplarımızda sahanın nabzını tuttu. Bizim Belediye Başkan adayı iken seçime girdiğimizde toplam 37 adet vaadimiz vardı. Halkımızın huzuruna 37 proje ile çıkmıştık. Elhamdülillah bu 4 yıllık süreç içerisinde bunun 30 tanesini gerçekleştirdik. Yedi tanesinide bazı nedenlerden ötelemek durumunda kaldık. Ama söz verdiğimiz 30 projeyi tamamladık. Allah kendilerinden razı olsun. Sayın milletvekillerimiz, belediye çalışanlarımız ve teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz uyumlu çalışmalar ve Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle, hükümetin destekleriyleaklımızda hayalimizde olmayan,  sonradan ilerleyen 40’a yakın büyük projeyi de hayata geçirdik. İnşallah 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçimi sonrası her 15 günde bir yaptığımız yatırımların açılışlarını yapacağız.” diye konuştu.

“UZUN ÇARŞININ YENİ GÖRÜNÜMÜ ŞEHRİMİZE YAKIŞTI”

Afyonkarahisar’da ilklere imza attıklarının altını çizin Zeybek, “Sokak Sağlıklaştırma Projemizin birinci ve ikinci etabını bitirerek inşallah yaz mevsimiyle birlikte üçüncü etap sokak sağlıklaştırması çalışmasına gireceğiz. Yukarıdaki tarihi konaklarımızın restorasyonunu yaptıktan sonra yerli ve yabancı olarak ciddi ziyaretçi aldığımızı gördük. Uzun Çarşı gerçekten görünüm olarak şehrimize yakışmıyordu. Ciddi bir kablo kirliliği, tabelalardaki farklı uygulamalar şehrimize yakışmıyordu. Bu durumu esnafımızla istişare ettik. Yaptığımız istişareler neticesiyüzde ellisini belediye olarak biz karşılayalım. Yüz ellisini esnaf olarak siz karşılayın ve buranın sokak sağlıklaştırmasınıyaparak şehrimize tarihi bir görünüm kazandıralım dedik. Gönlümüzden geçen Uzun Çarşının tamamen araç trafiğine kapatılıp yaya trafiğine açılmasından yanadır. Ama yaptığımız istişareler neticesinde buna çarşının uygun olmadığı görüşünden sonra kaldırımları dörder metre genişliğinde yapmak şartıyla sadece transit geçişleryapılabileceği, bir aracın bekleme yapmadan engellemeden açıklanacak şekilde bir düzenleme yaptık. Sokaksağlıklaştırmamız neredeyse bitme aşamasında. Kaldırım ve yol ihale dosyamız hazırlandı. Herhalde bu ay içerisinde veya Haziran ayı içerisinde ihalesini yapıp bu sene içerisinde burayı tamamen hizmete almaktan yanayız. Tabii çarşıyı gezerken farklı fikirler de gelişti. Yukarıda ayakkabıcılarınolduğu alanlarlada bütünleştirerek esnaflarımızı bir araya gelmesiyle orada bir cephe çalışması yapıp bizim yukarı mahallelerdeki güzel görünümle orayı bütünleştirmek istiyoruz. İnşallah onu da esnaflarımızla görüştükten sonra ben yapacağımızdan eminim. Çünkü esnaflarımız yapılan güzel çalışmaları gördükten sonra bu tür çalışmaları destekliyor.” şeklinde konuştu.

“GASTRONOMİ KONAĞIMIZ HAYRAN BIRAKTI”

Afyonkarahisar Belediyesi olarak Türkiye’nin en büyük sokak sağlıklaştırması yapan belediye unvanını aldıklarını hatırlatan Zeybek şöyle konuştu: “Tabii tüm bunlar ekip işidir. Yalnız başarılı olabilecek bir hadise değil. Ekip arkadaşlarıma, belediye çalışanlarıma ve başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Her daim bizim yanımızda durdular. Bize destek verdiler. Her türlü maddi manevi destekleri hiçbir zaman eksik etmediler. 31 Mart 2019 yılında göreve geldik. 31 Ekim tarihinde Afyonkarahisar gastronomi şehri ilan edildi. 115 yıllık tarihi bir konağı restore ederek gastronomi koğanı olarak hizmet vermeye başlattık. Yerli, yabancı, her yerden gelen insanlarımız orayı gördükten sonra o tarihi dokuya hayran kalıyor. Aynı zamanda Gastronomi Konağımız arkasında kalan Karahisar Kalesi ile de bütünleşiyor. Konuklarımız konakta hem yemeklerini yiyorlar hem de tarihi dokuda fotoğraflar çektiriyorlar. Tüm bunlar Afyon’umuza değer katıyor.”

“İNŞALLAH TELEFERİĞİ AĞUSTOS AYINDA HİZMETE ALACAĞIZ”

“Büyük projelerimizden olan Teleferik ve Kale Çevre Düzenleme Projemizin ihalesini geçtiğimiz yıl Haziran ayında gerçekleştirdik. Yer teslimini yaptık.” diyen Zeybek şunları söyledi: “Tamamen Belediye’nin cebinden beş kuruş para çıkmamak şartıyla Kalemizden, 125 bin TL kira bedeli, aşağıda sayısı 20’ye yakın alışveriş yapılabilecek dükkânların olduğu, cam teras, yürüyüş yolları ve kafeteryadan oluşan ve teleferik işletmesinden gelecek olan cirodan yüzde 3 pay alma şartıyla ihalemizi gerçekleştirdik. Teleferiğin makine motor aksamı tamamen İsviçre’den imal edildi. İhaleyi alan firmayla proje çalışmalarımız tamamlandı. Anıtlar Yüksek Kurulundan izin almamız gerekiyordu. Kale’nin tepesinde teleferik direğinin dikileceği alanda yapılan bir çalışmada çanak, çömlek, cam kırıkları v.b bir tarihi doku bulundu. Müze ekibinin yaptığı kazı sonrası Alaaddin Keykubat dönemine ait bir yerleşim alanı bulundu. Anıtlar Yüksek Kurulu teleferik direğinin birkaç metre sağa sola kaydırılabileceği yönünde görüş verdi. Bu görüşmeler ve kazı çalışması nedeniyle bu yıl Mayıs ayında hizmete almayı planladığımız teleferik projemizin temelini geçtiğimiz günlerde attık. Mevcut gelişmeler nedeniyle inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah Ağustos ayında teleferiği hizmete alacağız. Teleferik 8 kişilik 8 ayrı kabinle Karahisar Kalesi Erdal Akar Parkı arasıdna hizmet verecek.”

“MODERN KÜTÜPHANE İNŞAATI YÜZDE 60 SEVİYESİNE ULAŞTI”

Gedik Ahmet Paşa İlk Halk Kütüphanesi binasının ekonomik ömrünü doldurması nedeniyle şehre bir millet bahçesi kazandırmak istediklerini belirten Zeybek şu ifadelere yer verdi: “Gedik Ahmet Paşa İlk Halk Kütüphanesi hemen hepimizin çocukluğumzda yararlandığı bir kütüphanedir. Ancak kütüphane binası ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Şehrimizeyeni bir millet kıraathanesi ve kütüphane kazandırmak istedik. Sağ olsunlar, milletvekillerimizin desteğiyle Ankara’da Vakıflar Genel Müdürlüğü’yle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesi Vakıflar’a ait olan eski adliye binasıyla Zafer Meydanı’nın yanındaki 2. Vakfılar İşhanı binasını takas ettik. Takas yeterli gelmeyince Belediyemize ait Erenler’deki bir arziyiVakıflar’a aktarma koşuluylaarsa problemini hallettik ve inşaat çalışmaları başladı. Şu anda inşaat neredeyse yüzde altmış seviyelerine geldi. Dış cephe çalışmaları bitmek üzeredir. Afyon’a modern bir kütüphaneyi 24 saat açık kalabilecek, altında sergi salonlarının olduğu geniş, Selçuklu mimarisi tarzında bir kütüphaneyi Afyonumuza kazandırmış oluyoruz.”

“YONCALTI PAZAR YERİ AÇILIŞINI BİR KAÇ AY İÇİNDE YAPACAĞIZ”

Yonca Altı Camii altında 7 gün açık olan bir pazaryeri ve altındaki otopark alanının tarihi doku ile ters düştüğünü belirten Zeybek, “Haftanın yedi günü açık olan bir pazar yerimiz vardı. Orası yıkılmış, altında bir otopark olan, üzerinde tarihi dokuya ters dönmüş bir bina idi. Altında iki otopark vardı. Ama sadece birinci kat kullanılabiliyor, 25 araçlık bir otopark olmasına rağmen inşası uygun olmadığından alt kata inilemiyordu. Osmanlı mimari tarzında Ankara Ulus’taki gibi bir Pazar yeri merkezde yedi gün açık kalacak. Günlük taze sebze, meyvel satışının olduğu bir alan oluşturmak istedik. Pazar yeri inşaatı fiziki olarak şu anda yüzde 70 seviyesine ulaştı. İnşallah birkaç ay içerisinde oranın da açılışını yapacağız. Pazar yerimizin altında 85-100 araç kapasiteli bir otoparkımız hizmet verecek. Otoparkta asansör kullanılacak. Tarihi dokuya uygun il merkezinde 7-24 hizmet verecek bir Pazar yerini Afyonumuz’a kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

“RAHVAN AT YARIŞLARI PİSTİNİDE BU YAZ HİZMETE AÇACAĞIZ”

Mehmet Zeybek, Rahvan At Yarışlarının yapılacağı bir pistin Afyonkarahisar’a ayrı bir değer katacağı düşüncesiyle Ertuğrul Gazi Mahallesinde 500 kişilik tribün içerisinde padokların, kapalı alanların olduğu modern bir yarış pisti yapıldığını belirtti. Zeybek şunları kaydetti: “Rahvan at yarışlarının yapılacağı modern bir pist yapımı bitmek üzere. Burada atlı cirit yarışmalarıda yapılabilecek. Burayı inşallah bu yaz hizmete alacağız.”

“OLİMPİK HAVUZU AÇACAĞIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAPILACAK”

Sahipata Mahallesinde çürümeye yüz tutan Kapalı Spor Salonunu Gençlik e Spor Bakanı M. Mehmet Kapasoğlu’nun ciddi desteğiyle hizmete kazandırdıklarını belirten Zeybek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, Afyon’u ziyaretinde belkide şehrimizin tarihinde bugüne kadar hiçbir bakanlığı bir anda aktarmadığı nakit Afyon’a aktarılarak atıl durumdaki spor salonu inşaatımız tamamlandı. Sayın Bakanımızın ciddi desteği milletvekillerimizin gayretleri inkâr edilemez. Atıl vaziyette olan 1500 kişilik Kapalı Spor Salonu her türlü spor karşılaşmalarının yapılabileceği bir alan olarak inşa edildi. Rahmetli Valimiz Ahmet Özyurt döneminde yapılan ve ciddi su kaçağı nedeniyle kullanılamayan olimpik yüzme havuzu önceki dönem Valimiz Gökmen Çiçek tarafından Belediyemize tahsis edilmişti. Milletvekillerimizin destekleri ile önce çökme aşamasında olan teleskopik çatıyı onardık. İTÜ ve OTDÜ’den gelen ekibin yaptığı inceleme sonrası çürümeye yuz tutan olimpik havuzu onararak kullanıma aldık. Üç aydır olimpik yüzme havuzumuz dolu hiçbir su kaçağı yok. İstememesine rağmen Belediye Meclis kararıyla Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun adını ciddi katkıları nedeniyle olimpik yüzme havuzumuza verdik. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası olimpik yüzme havuzumuzunda açılışını yapacağız. Sayın Bakanımızdan olimpik havuz kullanılır hale getirdikten sonra Türkiye Şampiyonasını Afyon’a verilmesi sözünü almıştık. İnşallah Türkiye Şampiyonası’nda yüzme havuzumuzu gerçekleştirmiş olacağız. Tabii şehrimiz zaman içerisinde gerçekten büyüdü.” dedi.

“İZMİR İSTASYONU BİNASINI ÇÜRÜMEKTEN KURTARDIK”

Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde bir yangında ciddi zarar gören itfaiyeci Celal Ketincioğlu’nun ismini verdikleri bir itfaiye istasyonu açtıklarını belirten Zeybek, “Celal Ketencioğlu İtfaiye İstasyonumuz iki kattan oluşuyor. Bu istasyonla olası bir doğal afet ve yangında gerekli hizmetleri vermeyi planladık. DDY Genel Müdürlüğü yetkilileriyle milletvekillerimizle birlikte yaptığımız görüşmeler sonucu atıl vaziyette olan İngilizler’in yaptığı tarihi İzmir İstasyonunu çürümekten kurtardık. Ankarademirspor’a yapılan tahsis iptal edilerek istasyon Belediyemize verildi. Tarihi dokuya ters olarak taş duvarlara yapılan badanayı temizledik. Duvarları kumlayaraktaş dokuduvarıyeniden gün yüzüne çıkardık. Çatı çökmüştü çatıyı tekrar kaldırdık. Burası gençlik merkezi olarak hizmet verecek. Her türlü sergilerin yapılabileceği nefis bir alan oluşturduk. Hatta ilk sergi açılışı Yeşil Mavi Derneği üyesi hanımların çalışmalarından hazırlanan sergi ile yapıldı. Onun yanında yer alan İzmir İstasyonunu talep ettik. İkinci bir gastronomi merkezi yapalım dedik. Şu andarestorasyon çalışmalarımız bitmek üzere. Burada trenlerin gelişlerindeki nostaljinin yaşanması, halkımızın misafirlerini ağırlayabilecekleri ikinci bir gastronomi merkezi yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

“UYDUKENT BÖLGESİNDEKİ MAHALLELERDE YAĞIŞ ARTIK SORUN DEĞİL”

Alt ve üst yapı çalışmalarınında sürdürüldüğünden söz eden Zeybek, “Altyapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Orhangazi, Osmangazi, Yeşilyurt Mahallelerimizdeciddi bir su baskınları oluyordu. Evlere su giriyordu. Burada şimdi 150 milyon TL bedeli bulan yağmur suyu hattı döşeme çalışması yaptık. Bu mahallerimizden alt yapı çalışmaları nedeniyle medyada çok eleştiri aldık. Yağmur suyu hattı yapıldıktan sonra yollara girilmiyor denildi. Şehrin imar çalışmaları yapılırken ne hikmetse o dönemdeki arkadaşlarımız imar planı uygulamasını labirentli yapmışlar. Yerleşim alanı düz zemin gevşek olunca su birikintileri oluşuyordu. Biz balık sırtı menfezler yerleştirdik. Sathi kaplama asfalt yaptık. Hava ısınınca da sıcak asfaltlama yapacağız. Kaçak olup olmadığı, motorpompların çalışıp çalışmadığı kontrolleri uzun süre alıyor. Yani bu işler kısa sürede tamamlanamıyor. Geçtiğimiz günlerde yağan yoğun yağmur da muhtarlarımızla görüştüm. Vatandaşların artık eve su girmemesi nedeniyle teşekkür ettiklerini öğrendim.” şeklinde konuştu.

“DEVLET HASTANESİNDEKİ KREŞİNDE AÇILIŞINI YAPACAĞIZ”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığıyla yaptıkları görüşmeler sonucu Milli Eğitim Müdürlüğü paydaş olsada Belediye olarak Çocuk Üniversitesi yapamayacaklarının bildirildiğini aktaran Zeybek şöyle konuştu: “Sanayi Bakanıyla vekillerimizle beraber yaptığımız görüşmelerde Belediyelerin çocuk üniversitesi yapmam imkânının olamayacağını öğrendik. Milli Eğitim Müdürlüğü’nü paydaş olarak aldık. Onu da paydaş olarak da kabul etmediler. Bu sefer biz mahalle kreşlerimizi yapmaya karar verdik. Covid-19 pandemisinden dolayı sağlık çalışanlarımız evlerinden çocuklarından uzak oldukları içinevlerine gidemediler. Çocuklarına yakın olsunlar diye devlet hastanesinin içerisinde 150 kişinin barınabileceği, eğitim görebileceği eğitim ve kreş anaokulu ve kreşi hizmete aldım. Açılışını yapacağız.”

“GARNİZON MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Ataköy’de Mete Saraç Kışlasındaki cephanelik patlamasında şehit düşen 25 askerin adını taşıyan 53 bin metrekarelik yeşil bir alanda nefis bir park yaptıklarını belirten Zeybek sözlerine şöyle devam etti: “CiritkayaMillet Bahçesi projemiz vardı. Projemizin ihalesi yapıldı. İhaleyi ilk alan firma Mart ayında tasfiyeye gitti. İkinci ihaleyi alan firma ise şu anda hızla çalışmalarını bitiriyor. Sanırım iş yüzde 70 seviyesine ulaştı. İnşallah bu yaz sezonunda Ciritkaya Millet Baheçesinide hizmete alacağız. Askeriyeden bir metre yer almak neredeyse ölüm denir. Ama sağ olsunlar milletvekillerimiz ve Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın destekleri, vekillerimizin ısrarcı davranışları neticesinde 80 bin metrekareyi İkmal ve Garnizon Komutanlığımızın oluduğu alanda aldık. Şu anda Garnizon Komutanlığı bina yapımı sürüyor. İkmal ve Garnizon Komutanımız bina biter bitmez oraya geçecek bizde Belediye olarak Millet Bahçesi çalışmasına başlayacağız. Şu anda peyderpey kendi imkânlarımızla Garnizon Millet Bahçesinin içerisinde çalışmalarımız devam ediyor.”

“SARAYDÜZÜ’NDE NEFİS BİR MESİRELİK ALANI AÇACAĞIZ”

Afyonkarahisar’ın spor merkezi bir kent olduğunun altını çizen Zeybek şunları kaydetti: “Şehrimize yıllık 150 takım kamp yapmaya geliyor. Kamp düzenleyen arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde ‘Başkanım Afyon’da kondisyon yükleyebilecekleri alanlar yok. Onlara öyle bir alan kazandırılırsa birinci lig takımlarını da Afyon’a getirebiliriz.’ dediler. Saraydüzü’nde 500 bin metrekarelik ormanın tahsisini aldık. Orada kros,kondisyonyapılabilecek, boş parkurlar içinde basketbol sahası, balık sahası, amfi tiyatronun olduğu nefis bir kamp alanı bitmek üzere. İnşallah bu yaz döneminde açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda ailelerimizin çocuklarıyla piknik yapabilecekleri bir mesirelik alan kazandırdık.”

“İL TANITIMI VE TURİZME CİDDİ KATKILARIMIZ VAR”

Zeybek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sene altıncısını gerçekleştireceğimiz DünyaMotokros Şampiyonası Motofesti düzenleyeceğiz. İnşallah bu yıl daha geniş katılımlısını yapacağız. Gastronomi Festivalini yaparken sadece ülkemiz içerisindeki şefleri değil dünyada neredeyse Brezilya’dan Güney Kore’ye kadar olan çeşitli ülkelerin uluslararası şefleri de festivalimize katılıyorlar. Şu anda festivaller şehri olma yolunda hızla devam ilerliyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu ilkini gerçekleştirdiğimiz Avrupa ve Balkan Şampiyonası Motor yarışlarında altı ülkeden 180 yarışçının katıldığı 11 dalda şampiyona gerçekleştirdik. İlimizin tanıtımı için var gücümüzle uğraşıyoruz. Hatta Türkiye Federasyonu Başkanı Bekir Uçar, aynen şunu söylüyor, ‘Brezilya’da diyor Motokros Türkiye yazının direkt Afyon çıkıyor.’ Elhamdülillah biz Afyon’u tanınır hale getirdik. Tabii bu tanımların olması beş yıldızlı otellerimizde konaklama sürecini altı güne çıkardı. Tüm bunlar Afyon’a hizmet olarak geliyor. Bizlerde turizme ciddi bir katkı sunmuş oluyoruz.”

“SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ”

“Sosyal belediyecilikte de yine elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret sarf ediyoruz. Her yıl vermiş ilk ve orta öğrenim öğrencilerimize burs desteğini veriyoruz.” diyen Zeybek, “Kitap okuma yarışmaları düzenliyoruz. Tamamen biz finanse ediyoruz. Çölyak hastalarımız gıda bulmakta zorlanıyorlar. Bunların ihtiyaçlarını da düşünerek her üç ayda bir geniş gıdalardan oluşan bir paketi ailelerimize, çocuklarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. İstanbul’dan dahi arayanlar oluyor kendilerine yardımcı olmamızı istiyorlar. Ancak biz sadece şehrimize yardımcı olabileceğimizi ifade ediyoruz. Tabii bunları yaparken sayın başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, valimize destekleri nedeniyle sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bizi her türlü desteği verdiler. Cenab-ı Hak 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikicni tur Cumhurbaşkanlığı seçimini hayırlara vesile kılsın. Cumhurbaşkanlığı seçiminhinülkemize, milletimize mazlum coğrafyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme