• Haberler
  • Genel
  • Yaz Akşamları’nda coşkulu gece – Kocatepe Gazetesi

Yaz Akşamları’nda coşkulu gece – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları, Mithat Körler’in konseriyle sona erdi. Körler’in konserinde coşku doruğa ulaştı Afyonkarahisarlılar’ın büyük ilgi gösterdiği Hıdırlık Yaz Akşamları, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Yaz Akşamları’nın finalini ise Mithat Körler yaptı. Mithat Körler ise performansıyla Afyonkarahisarlılar’ın büyük alkışını topladı. Mithat Körler, oldukça renkli geçen gecede, verdiği konserle vatandaşların gönlünde taht [&hellip]

Yaz Akşamları'nda coşkulu gece

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları, Mithat Körler’in konseriyle sona erdi. Körler’in konserinde coşku doruğa ulaştı

Afyonkarahisarlılar’ın büyük ilgi gösterdiği Hıdırlık Yaz Akşamları, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Yaz Akşamları’nın finalini ise Mithat Körler yaptı.
Mithat Körler ise performansıyla Afyonkarahisarlılar’ın büyük alkışını topladı. Mithat Körler, oldukça renkli geçen gecede, verdiği konserle vatandaşların gönlünde taht kurdu. Zaman zaman izleyicilerin arasına giren Mithat Körler, vatandaşlardan gelen istek şarkıları da geri çevirmedi. Körler, Afyonkarahisar’ın son yıllarda büyük değişim yaşadığına dikkat çekti. Başkan Burhanettin Çoban’ın kentin çehresini değiştirecek çalışmalara imza attığını kaydeden Mithat Körler; Akarçay’ı çok beğendiğini söyledi. Mithat Körler, “Her bölgenin bir mimarı vardır. Afyonkarahisar’ın mimarı da Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’dır” diye konuştu.
NE MUTLU Kİ BARIŞ İÇİNDEYİZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hıdırlık Yaz Akşamları’nın Afyonkarahisar’ın sosyal ve kültürel potansiyeline büyük ivme kazandırdığını ifade ederek emeği geçen sponsor firmalara teşekkür etti. Çoban, “Ne mutlu ki; bizler barış ve huzur içerisinde bu tür gecelerimizi yapıyoruz. Gönlümüz istiyor ki; dünyanın dört bir tarafında dini, dili, ırkı, ülkesi ne olursa olsun, herkes barış, huzur, refah içerisinde yaşasın” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Hıdırlık Yaz Akşamları’na katkıda bulunan firmalar şöyle:
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Süleyman Kırlıoğlu, Kahvecioğlu Hazır Beton, Korel Termal Otel, Afium Alışveriş Merkezi, Tureks Mermer ve Yüntaş AŞ.

Bakmadan Geçme