Yaz Akşamları Coşkusu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Orkestrası tarafından düzenlenen Yaz Akşamları Dinletisi, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

İlki Veysel Eroğlu Parkında düzenlenen konserlerin bir sonraki durağı Karayolları Parkı oldu. Belediye Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın da katılımıyla gerçekleşen gecede keyif dolu anlar yaşandı.  Sevilen sanatçılar Nuri Elçi, Hanife Günay ve Elif Geçe solist olarak sahne alırken, geceye renk katan müzik ziyafetinin şefliğini ise Kürşat Bertuğ Arıcan üstlendi.

KENT ORKESTRASI’NA TEŞEKKÜR

Gecede bir konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisarlıların kültür ve sanat etkinliklerine olan özlemine vurgu yaptı. Bu tür etkinliklerle Afyonkarahisar’ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmayı amaçladıklarını söyleyen Köksal; etkinliğin düzenlenmesinde büyük emek veren Kent Orkestrası’na teşekkür etti. Köksal; “Belediye olarak sıcak yaz aylarında aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmenizi istiyoruz. Bütün çabamız bunun için. İnşallah bundan sonra Afyonkarahisar’da daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Bu memleketi, vatansever insanlarla birlikte bu memleketi yöneteceğiz. Orkestramıza, sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine, sesine, yüreğine sağlık” dedi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme