Yaylabağı şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar 2. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Yaylabağıspor son maçında Ayvalıspor'la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda 1-0'lık skorla kazanan Ayvalıspor ikinci, Yayabağıspor ise şampiyon oldu. 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lige terfi eden Yaylabağıspor'un ardından ikinciliğini garantileyen Ayvalı ise 1. Lige terfi için vereceği mücadelede Demirçevrespor'la karşı karşıya gelecek.Maçı kaybeden Yaylabağıspor ise en yakın [&hellip]

Afyonkarahisar 2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Yaylabağıspor son maçında Ayvalıspor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda 1-0’lık skorla kazanan Ayvalıspor ikinci, Yayabağıspor ise şampiyon oldu. 2. Amatör Lig’den 1. Amatör Lige terfi eden Yaylabağıspor’un ardından ikinciliğini garantileyen Ayvalı ise 1. Lige terfi için vereceği mücadelede Demirçevrespor’la karşı karşıya gelecek.
Maçı kaybeden Yaylabağıspor ise en yakın rakibine 11 puan fark atarak 2. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyon oldu. Ayvalı ve Yaylabağı arasında oynanan maçın ardından kupa töreni yapıldı. Yapılan kupa töreninde Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün, Yaylabağıspor’a kupasını takdim etti.

Bakmadan Geçme