• Haberler
  • Genel
  • Yayın hayatına yeni soluk – Kocatepe Gazetesi

Yayın hayatına yeni soluk – Kocatepe Gazetesi

Afyonprestij Dergisi’nin ilk sayısı çıktı Afyonkarahisar'da yayın hayatına yeni bir heyecanla başlayan Afyonprestij Dergisi'nin ilk sayısı yayınlandı. Araştırmacı – Yazar İhsan Akar'ın Editörlüğü ve öncülüğünde hazırlanan dergi kentin tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra sosyal yaşam ve kültür sanat anlamında yapılan çalışmaları ön plana çıkarmayı hedefliyor. Genel Yayın Yönetmenliğini Ramazan Gölcük, Yazı İşleri Müdürlüğü'nü ise [&hellip]

Yayın hayatına yeni soluk

Afyonprestij Dergisi’nin ilk sayısı çıktı

Afyonkarahisar’da yayın hayatına yeni bir heyecanla başlayan Afyonprestij Dergisi’nin ilk sayısı yayınlandı.
Araştırmacı – Yazar İhsan Akar’ın Editörlüğü ve öncülüğünde hazırlanan dergi kentin tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra sosyal yaşam ve kültür sanat anlamında yapılan çalışmaları ön plana çıkarmayı hedefliyor. Genel Yayın Yönetmenliğini Ramazan Gölcük, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü ise Güner Özdemir’in üstlendiği derginin ilk sayısında, dikkat çekici konular yer alıyor. Tamamı renkli 40 sayfadan oluşan dergi dolu dolu içeriğiyle birçok kesime hitap ediyor.
Afyonkarahisar basınında kalıcı olmayı hedefleyen derginin güçlü yayın kadrosunda, Araştırmacı Yazar İhsan Akar, Yrd. Doç Dr. Berfu İlter, Nail Azbay ve Mine Baki gibi isimler yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme