• Haberler
  • Siyaset
  • Yavuz Ağıralioğlunun Eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu Kimdir?

Yavuz Ağıralioğlunun Eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu Kimdir?

İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra yeni bir parti kurması beklenen Yavuz Ağıralioğlu’nun eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor

Haber

İYİ Parti ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir siyasi parti kuruluşuyla ilgiliçalışmalar içerisinde olduğu bilinen Yavuz Ağıralioğlu’nun eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor.

Ankara’daki bir devlet okulunda coğrafya öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Bilge Bilgin Ağıralioğlu 47  yaşındadır.

51 yaşında olan ve Trabzon’un Çaykara ilçesinin Eğridere köyünde doğan Yavuz Ağıralioğlu İlk, orta, lise öğrenimini Yozgat’ın Sorgun ilçesinde tamamladı. Yavuz Ağıralioğlu’nun eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu 47 yaşında ve aslen Malatyalı.

Doğum yeri Bayburt olan Bilge Bilgin Ağıralioğlu babasının öğretmenlik görevi nedeniyle Anadolu’nun pek çok yerini gezmiş.  İlk, orta ve lise eğitimini Yozgat’ta tamamlayan Bilge Bilgin Ağıralioğlu’nun ailesi İstanbul’da yaşıyor. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi (DTCF) Coğrafya Bölümü mezunu olan Bilge Bilgin Ağıralioğlu coğrafya öğretmenliği yaptıktan sonra emekliye ayrıldı.

Bilge Bilgin Ağıralioğlu’nun babası Yozgat’taki lisede çiftin lise müdürlüğünü yaptı. Yavuz Ağıralioğlu’nun babası ise Bilge Bilgin Ağıralioğlu’nun öğretmeniydi. 24 Temmuz 1999’da da evlendiler.

Ağıralioğlu çifti çocukları Ağahan Giray, Fatma Ahsen ve Elif Rüveyda ile birlikte yaşıyorlar.

Haber

Bakmadan Geçme