• Haberler
  • Genel
  • Yavuz Ağıralioğlu'nun Partisi Yarın Yola Çıkıyor

Yavuz Ağıralioğlu'nun Partisi Yarın Yola Çıkıyor

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adı belli oldu. Yarından itibaren kamuoyuna tanıtılacak olan Ağıralioğlu'nun partisinin adının Anahtar Parti adını taşıyacağı açıklandı. Ağıralioğlu'nun Afyonkarahisar ekibinde kimler var?

BBP ekolünden gelen ve son olarak görev aldığı İYİ Parti'den istifa ettikten sonra yeni parti kurma çalışmalarına başlayan Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni partisinin yol haritası belli olmaya başladı. Gazeteci İsmail Saymaz'ın sosyal medya paylaşımına göre Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı siyasi partinin ismi ve amblemi belli oldu.

ANAHTAR PARTİ


Gazeteci Saymaz'ın haberine göre, Ağıralioğlu'nun partisinin ismi Anahtar Parti olacak. Ayrıca partinin ambleminin de anahtar olması bekleniyor. Saymaz şu paylaşımda bulundu: Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin adı belli oldu. Partinin adı: Anahtar Parti Kısaltma: A Parti Amblemi: Anahtar

TV'deki canlı yayın sırasında Gazeteci Gürkan Hacır da, İYİ Parti'den ayrılan ve kendi partisini kuracağı konuşulan Yavuz Ağıralioğlu'ndan aldığı önemli bir bilgiyi paylaştı.

Hacır, partinin ismi olmaya aday isimlerden birinin büyük ihtimalle "Anahtar Parti" olacağını teyit ettiğini söyleyerek partinin adının kesin olarak yarın netleşeceğini Ağıralioğlu'ndan öğrendiğini teyit etti.

PARTİNİN ADI OLMAYA ADAY GÜÇLÜ İSİM: "ANAHTAR PARTİ"


Gürkan Hacır'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Yavuz Ağıralioğlu, biliyorsunuz İYİ Parti milletvekiliydi, partiden ayrıldı kendi partisini kuracağı söyleniyordu. Partisinin hazırlıklarına ilişkin bilgiler alıyorduk. Kendisiyle yazıştım, Yavuz Ağıralioğlu yeni partisinin adının "Anahtar Parti" olabileceğini ve güçlü adaylardan birinin bu isim olduğunu söyledi ama kesin kararın yarın verileceğini söyledi."

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Yavuz Ağıralioğlu, Büyük Birlik Partisi'nde siyaset yapmış ardından Mayıs 2018'de İYİ Parti'ye katılmış ve Ağıralioğlu, İYİ Parti'de grup başkanvekilliği ve parti sözcülüğü görevlerini yürütmüştü.

Ağıralioğlu, 2023 seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söylemiş ardından 5 yıldır üyesi olduğu İYİ Parti'den istifa etmişti.

YENİ PARTİNİN AFYONKARAHİSAR EKİBİNDE KİMLER VAR?

Yavuz Ağıralioğlu'nun Partisi Yarın Yola Çıkıyor

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı yeni partinin Afyonkarahisar'daki koordinatörlüğünü Pak Veterinerlik sahibi, Veteriner Hekim Rıfat Çakal üstlendi.

28 Ekim tarihinde Ankara'da yapılacak olan parti tanuıtım toplantısına tüm Afyonkarahisarlılar'ı davet eden Rıfat Çakal, "Bizler azai milletimizin derdi ile dertlenen erleriz. Anadolu coğrafyasında bir ve beraber olma iradesi koyan herkes bizimkardeşimiz olacak" dedi.
“Akıl, Ahlâk ve Adalet” ile memleket ve millet mücadelesi verecek Liyakatli Şöhretsizler’in buluşmasına ev sahibi olarak bekleniyorsunuz!" davetinde bulunan Rıfat Çakal, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü éortak akıl, ileri Türkiye" parolasıyla gerçekleşecek olan tanıtım toplantısının Ankata ATO Condresıum'da saat 13.00'de başlayacağını duyurdu.


 

 

 

Bakmadan Geçme