Yatırımcılar dikkat! Dolandırılmayın!

Vergi veya Oda kaydı bulunmayan sahte danışmanlara karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 32. Meslek Komitesi’nden (Temizlik – Danışmanlık – İletişim – Organizasyon Hizmetleri) yatırımcılara uyarı geldi. Komite adına yapılan açıklamada,
“Son zamanlarda komitemize intikal eden başvuru, şikâyet ve ihbarlardan elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda herhangi bir vergi kaydı veyahut oda kaydı bulunmayan ya da kayıtları tespit edilemeyen telefon vb. iletişim araçları aracılığıyla düşük ücretler talep edilerek sizlerin 2024 yılı içerisinde açıklanan ve açıklanmaya devam eden devletimiz tarafından sağlanan teşvik ve desteklerden faydalandırılabileceğiniz taahhüdünde bulunan kişi ya da kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiğini önemle vurgulamak isteriz” denildi.
“KESİNLİKLE ÖDEME YAPMAYIN”
Açıklamada şu vurgular yapıldı:
“Bu nedenle, yüksek kazanç vadederek dolandırıcılık amaçlı yapılan yukarıda belirtilen konular ve benzeri hususlarda duyarlı olunması gerektiğini, herhangi bir ad altında yukarıda bahsedilen ve benzeri bir yöntemle tarafınızdan para istenilmesi halinde kesinlikle herhangi bir ödeme yapılmaması ve bu kişilere itibar edilmemesi, belirtilen durumlar ile karşılaşılması halinde konuyla ilgili yetkili makamlarla iletişime geçilmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.
İlgili teşvik ve desteklerden sizlerin faydalanabilmesi hususunda proje yazılımı gerçekleştiren, danışmanlık hizmeti sunan, vergi kaydı ve oda kaydı bulunan İlimizde hizmet veren firmaların bilgisine odamız kayıtlarından ulaşabilirsiniz.”

Bakmadan Geçme