• Haberler
  • Genel
  • Yatırımcıdan Elibol’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Yatırımcıdan Elibol’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Hüdai Kaplıcası'na otel yapmak için arsa alarak başvuruda bulunan işadamı Ali Mecek, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol'u makamında ziyaret etti Hüdai Kaplıcasında Otel yapımı için gerekli başvurularda bulunduklarını anlatan Ali Mecek, ilçede Hüdai Kaplıca mevkiinde Sandıklı’ya yakışır, imajını yükselten bir otel yapmak niyetinde olduklarını söyledi. OTEL SANDIKLIYI KALKINDIRACAKSandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’u ziyareti sırasında otel [&hellip]

Yatırımcıdan Elibol'a ziyaret

Hüdai Kaplıcası’na otel yapmak için arsa alarak başvuruda bulunan işadamı Ali Mecek, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti

Hüdai Kaplıcasında Otel yapımı için gerekli başvurularda bulunduklarını anlatan Ali Mecek, ilçede Hüdai Kaplıca mevkiinde Sandıklı’ya yakışır, imajını yükselten bir otel yapmak niyetinde olduklarını söyledi.
OTEL SANDIKLIYI KALKINDIRACAK
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’u ziyareti sırasında otel yatırımı için resmi başvuruları tamamladıklarını aktaran işadamı Ali Mecek; “Bakanlıktan onay beklemekteyiz. Gerekli izin ve onay çıkarsa sözleşmelerimizi yapıp 350 oda kapasiteli 5 yıldızlı otel inşaatına başlayacağız. Bu yapılan otelle Sandıklı bir tane daha bacasız fabrikaya kavuşmuş olacak. En az 150 kişinin çalışacağı otelde hem istihdam sağlanacak hem de Sandıklı esnafına gelir kapısı olacak. Bu süreçte bizlere her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız İsmail Elibol’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
YATIRIMCI HER ZAMAN DESTEKLENDİ
Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı’da yatırımcıya her türlü vermeğe özen gösterdiklerini söyledi. Belediyeciliğin sadece yol yapmak, kanalizasyon döşemek anlamına gelmediğini belirten Elibol; “Belediyecilik aynı zamanda şehre yatırım kazandırmak ve onlara yardımcı olmaktır. Ancak bu şekilde ilçemizde istihdam sağlar, başka şehirlere göçü durdurur ve diğer ilçelere göre daha çok gelişiriz. Belediye Başkanlığım boyunca yatırımcıları ilçemize davet ederek, onlara her türlü desteği verdik. Göreve geldiğimizde hiç faal 5 yıldızlı otel yoktu. Şimdi 2 faal 5 yıldızlı otel, 3 yeni otel yapımı için 3 firma kaplıcadan arsa aldı. İzinler bekleniyor. Bunlardan birisi de Ali Mecek’in firmasıdır. Bunun yanında ilçemizde 1 faal sera vardı, şimdi 7 faal sera var. OSB’de hiç fabrika yoktu şimdi 8 faal, 2 inşaat halinde fabrika var.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme