Yatırım fırsatları konuşuldu – Kocatepe Gazetesi

Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyet ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Konukları ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Serteser, her iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesi adına gerçekleşen temasların hayırlı olmasını temenni etti. Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ise Afyonkarahisar ekonomisinin gelişimine [&hellip]

Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyet ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Konukları ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Serteser, her iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesi adına gerçekleşen temasların hayırlı olmasını temenni etti. Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ise Afyonkarahisar ekonomisinin gelişimine dikkat çekerek yapılan işbirliğinin meyvelerini en kısa sürede almayı hedeflediklerini ifade etti.
Ziyaretlerin akabinde Dünya Gazetesi Türk Dış Yatırımları Paneli’nin 11.’si ve kardeş kent Hamm’ın ekonomik verileri ve yatırım fırsatları anlatılacağı bir panel düzenlendi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen panele Vali Yardımcısı Adem Uslu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra çok sayıda Afyonkarahisar’lı işadamı katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme