Yatalak hastalara, – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, yatalak hastaların talep etmesi durumunda, hastaların oy kullanması için ambulans tahsis edileceğini söyledi Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, yatalak hastaların oy kullanabileceklerini söyledi. Erenoğlu, “Vatandaşımızın demokratik hakkını kullanması için Bakanlık ve Bakanlığa bağlı Kurumlar tarafından her türlü yardımın yapılması, kolaylığın gösterilmesi istenmiştir. Bu konudaki [&hellip]

Yatalak hastalara,

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, yatalak hastaların talep etmesi durumunda, hastaların oy kullanması için ambulans tahsis edileceğini söyledi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, yatalak hastaların oy kullanabileceklerini söyledi. Erenoğlu, “Vatandaşımızın demokratik hakkını kullanması için Bakanlık ve Bakanlığa bağlı Kurumlar tarafından her türlü yardımın yapılması, kolaylığın gösterilmesi istenmiştir. Bu konudaki isteklerinin karşılanması kapsamında evde sağlık hizmeti alan hastalardan oy kullanmak isteyenler için Evde Sağlık ve Nakil Birimleri personellerinin 30 Mart 2014 Pazar günü mesai saatleri içinde görev yapmaları sağlanmıştır” dedi.
HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANACAK
Erenoğlu, şöyle devam etti: “Evde Sağlık Hizmetleri’nden yararlanan hasta ve hasta yakınlarının oy kullanmak üzere nakil talepleri için bağlı bulundukları evde sağlık birimleriile iletişime geçilerek Pazar günü için randevu almaları gerekmektedir. Pazar günü hasta ve hasta yakınlarına verilen randevu saatinde nakil hizmeti verilecektir. Sağlık personeli eşliğinde evlerinden alınan hastaların önce oy kullanacakları adrese, oy kullandıktan sonra da tekrar evlerine ulaşımları sağlanacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Sultandağı’na çıkarma yaptılar

Afyonkarahisar’ın sağlıktan sorumlu üst düzey yöneticileri Sultandağı İlçesine çıkarma yaptı. Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, İlSağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ve İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Sultandağı ilçesinin sağlıkla ilgili plan, proje ve yatırımlarını yerinde görüşmek üzere ilçeye bir gezi düzenlediler.

Bakmadan Geçme