• Haberler
  • Genel
  • Yatağa Bağımlı Zafer'in Hayali Gerçek Oluyor

Yatağa Bağımlı Zafer'in Hayali Gerçek Oluyor

Geçirdiği kaza sonrası hayatı değişen Zafer Altınışık, yıllardır kurduğu hayaline kavuşuyor.

30 Ağustos 2009 tarihinde doğum gününde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yatağa bağımlı hale gelen Zafer Altınışık, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın desteği ve Kızılören Kaymakamı Bilal Çitil’in koordinesinde hayallerine kavuşacak.

Yatağa Bağımlı Zafer'in Hayali Gerçek Oluyor

BEŞİKTAŞ-HATAYSPOR MAÇINA GİDİYOR 

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Zafer Altınışık, Beşiktaşlı futbolcularla buluşacak. 
Kızılören Kaymakamı Bilal Çitil, özel gereksinimli Zafer Altınışık’ı hayallerine kavuşturuyor. Uzun süredir Beşiktaşlı futbolcularla tanışıp antrenmana katılmayı hayal eden Zafer, bu hayaline kavuşuyor. Kendisine bu hayalini anlatan Zafer’in isteğine kayıtsız kalmayan Kaymakam Çitil, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da desteğiyle Zafer’i Beşiktaş-Hatayspor maçına gönderiyor.

Yatağa Bağımlı Zafer'in Hayali Gerçek Oluyor

MAÇ ÖNCESİ FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELECEK

Maç öncesi siyah beyazlı futbolcularla antrenmanda bir araya gelecek olan Zafer, çok sevdiği takımının futbolcularıyla fotoğraf çektirip, imzalı formasına kavuşacak. Ardından Kaymakam Bilal Çitil ile birlikte maçı tribünden takip edecek.

GÜZEL ANILAR BİRİKTİRECEK

Zafer, İstanbul gezisi kapsamında bir vapur turuna da katılacak, Ayasofya Camii ziyareti, Sultanahmet Camii ziyareti, Topkapı Sarayı Ziyareti, Hababam Sınıfı Müzesi ziyareti ve sahil gezisiyle de güzel anılar biriktirecek.

Zafer’in hayallerinin gerçekleşmesine vesile olan bu anlamlı program, hem onun hayatında unutulmaz bir iz bırakacak hem de gönüllere dokunan bir farkındalık örneği olacak.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme