Yasmin Erbil'in Sevgilisi Kimdir?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in zaman zaman magazin gündeminde yer alıyor. Son günlerde Yasmin Erbil'in sevgilisinin kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, zaman zaman magazin basınının gündeminde yer alan isimler arasında. Babası Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisi ile de gündeme gelen Yasmin Erbil, babası ile ilgili olan ilişkisinde duygusal boşluklar yaşadığını dile getirdi. Babasının iş yoğunlukları nedeniyle birlikte çok zaman geçiremediğinin boşluğunu da yaşayan Erbil, babasının da bu konu ile ilgili olarak ilerleyen yaşı nedeniyle üzülmesini hiç istemediğini belirtti.

Haber

Son günlerde sevgilisinin de kim olduğu merak edilen Yasmin Erbil, Survivor’a giden sevgilisi Yiğit Poyraz’ı özlediğini de gizleyemiyor. Survivor’da mücadele eden sevgilisinin performansından da oldukça memnun olduğu belirten Erbil, “Onu çok özlüyorum. Ama gururla da izliyorum. Onu şampiyon olması için yolladım. O yüzden erken dönmesini de istemem. Turabi ile geriliyorlar ama git gide daha da iyi oluyor. Şans kolyesi ve bilekliğini de takıyor.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme